Αγγλία

«O Κάρολ είναι ο καλύτερος κεφαλοσφαιριστής στον κόσμο»!

Καλύτερο κεφαλοσφαιριστή στον κόσμο χαρακτήρισε τον Άντι Κάρολ ο προπονητής της Γουέστ Χαμ, Σλάβεν Μπίλιτς, υπογραμμίζοντας πως είναι μόνιμη πηγή κινδύνου για τους αντίπαλους αμυντικούς.

Το εγκώμιο του Άντι Κάρολ έπλεξε μετά τον αγώνα με την Άρσεναλ ο προπονητής της Γουέστ Χαμ, Σλάβεν Μπίλιτς, δηλώνοντας μεν ικανοποιημένος με την ανατροπή, απογοητευμένος δε που οι παίκτες του δε κατάφεραν να πάρουν τη νίκη.

«Ο Κάρολ είναι ο καλύτερος κεφαλοσφαιριστής στον κόσμο, είναι πραγματικά απίστευτος. Είναι μόνιμη πηγή κινδύνου, δεν αφήνει στιγμή τους αντίπαλους αμυντικούς να ξεκουραστούν. Αν παραμείνει σε φόρμα και μακριά από τραυματισμούς, δεν υπάρχει όριο για το πόσο ψηλά μπορεί να φθάσει. Θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε αν θα πάει στο Euro», τόνισε ο Κροάτης τεχνικός στη μικτή ζώνη, λίγο μετά το χατ-τρικ του Άγγλου επιθετικού (το πρώτο και το τρίτο με το κεφάλι) στην εντός έδρας ισοπαλία με την Άρσεναλ.

«Είμαι ικανοποιημένος με την ανατροπή, απογοητευμένος όμως από το γεγονός ότι δε μπορέσαμε να διατηρήσουμε το προβάδισμα και να μετουσιώσουμε σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε, ειδικά μετά το 3-2», πρόσθεσε ο Μπίλιτς.

Ο Κάρολ, ο οποίος ανακηρύχτηκε πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης, ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram με το βραβείο του αγώνα και το βραβείο της ζωής του, τον ενός έτους γιο του...

At Least I made somebody happy...??

A photo posted by Andy Carroll (@andytcarroll) on




Το χατ-τρικ του απέναντι στην Άρσεναλ



Επιμέλεια: Μάρκος Κατριτζιδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x