Αγγλία

O Κλοπ «προσγειώνει» τους παίκτες του

Η προσωρινή άνοδος της Λίβερπουλ κατά την διάρκεια του Νοεμβρίου στην κορυφή της βαθμολογίας δεν ήταν αρκετός λόγος για να πανηγυρίζουν, σύμφωνα με τον Γερμανό τεχνικό.

Ο Γιούργκεν Κλοπ προειδοποίησε τους ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ πως αν κάποιος πιστεύει ότι το καθήκον του ολοκληρώθηκε με το «πιάσιμο» της κορυφής στην Πρέμιερ Λιγκ κατά την διάρκεια του Νοεμβρίου, τότε το μέλλον του στην ομάδα θα είναι βραχύ.

Ερωτώμενος για το αν έχει να μάθει κάτι στους «κόκκινους» από την εμπειρία του στην Μπορούσια Ντόρτμουντ με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα, ο 49χρονος τεχνικός απάντησε: «Ναι, υπάρχει κάτι που μπορώ να τους πω από εκείνη την κατάκτηση. Να μην την σκέφτονται καθόλου. Αυτό θα βοηθήσει» και συνέχισε: «Αν είναι στον χαρακτήρα κάποιου να πανηγυρίζει επειδή είναι στην κορυφή τον Νοέμβριο, δεν θα παίζει τον Δεκέμβριο, διότι κάτι τέτοιο μπορώ να το αντιληφθώ αρκετά γρήγορα».

Ο Κλοπ ξεκαθάρισε ότι δεν είναι ενάντια στον ενθουσιασμό των ποδοσφαιριστών, αρκεί αυτή να έχει ουσία: «Είναι καλύτερο να είσαι νούμερο 1 (έστω και για λίγο) κάποια στιγμή της ζωής σου, παρά καθόλου, αλλά πραγματικά αυτή την στιγμή δεν έχει καθόλου σημασία. Αν -από την άλλη- πανηγυρίζεις τώρα και παύεις να είσαι επαγγελματίας, τότε έχεις πρόβλημα», διεμήνυσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x