Κύπελλο Ελλάδας

O Σίλβα θέλει να πάει το ματς στα... άκρα

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του για τον τελικό της 7ης Μαΐου κόντρα στην ΑΕΚ, με τον προπονητή των πρωταθλητών Ελλάδας, Μάρκο Σίλβα, να ετοιμάζει το πλάνο του για τον μεγάλο αγώνα.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του για τον τελικό της 7ης Μαΐου κόντρα στην ΑΕΚ, με τον προπονητή των πρωταθλητών Ελλάδος, Μάρκο Σίλβα να ετοιμάζει το πλάνο του για τον μεγάλο αγώνα. Ο 39χρονος κόουτς των Πειραιωτών θεωρεί ότι οι “ερυθρόλευκοι” πρέπει να έχουν ταχύτητα στο επιθετικό σκέλος του παιχνιδιού, ώστε να προκαλέσουν προβλήματα στην αμυντική γραμμή των “κιτρινόμαυρων”.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου


Ο προπονητής του Ολυμπιακού θεωρεί κάτι παραπάνω από σημαντική τη συμμετοχή των δύο ακραίων μπακ στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού και περιμένει πολλά στον συγκεκριμένο τομέα από τον Ελαμπντελαουί και τον Μαζουάκου. Ο Μάρκο Σίλβα περιμένει από τους δύο πλάγιους μπακ να κάνουν πολλές προωθήσεις στα δύο άκρα, έτσι ώστε να φέρουν οι “ερυθρόλευκοι” σε δύσκολη θέση τους ακραίους αμυντικούς της Ένωσης. Αυτό δεν έγινε στο παιχνίδι που έχασε ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα (η μοναδική ήττα των Πειραιωτών) και δεν είναι τυχαίο ότι ο Σίλβα ζητά συνεχώς από τους δύο αμυντικούς στις τελευταίες προπονήσεις, να κάνουν κίνηση, δίνοντας στήριγμα στα δύο εξτρέμ.

Ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά κάνει τα πλάνα του για την εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει τον Ολυμπιακό στον τελικό και μιας και η αναφορά στα άκρα, οι δύο παίκτες που έχουν το προβάδισμα για τα “φτερά” στην “ερυθρόλευκη” επίθεση, είναι ο Νταβίντ Φουστέρ και ο Φελίπε Πάρντο. Ο Ισπανός και ο Κολομβιανός είναι σε καλύτερη κατάσταση (αυτή την περίοδο) από Ντουρμάζ και Ερνάνι και αυτό δεν έχει φυσικά περάσει απαρατήρητο από τον Σίλβα.

*Οι παίκτες του Ολυμπιακού προπονήθηκαν σήμερα το πρωί στου Ρέντη και το ίδιο θα κάνουν και αύριο το πρωί στις δέκα και μισή. Ο Σίλβα έχει δώσει δύο μέρες ρεπό στους πρωταθλητές (Μεγάλο Σάββατο και Κυριακή του Πάσχα) και οι “ερυθρόλευκοι” θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν για δύο μέρες. Τη Δευτέρα του Πάσχα οι πρωταθλητές θα προπονηθούν το απόγευμα στου Ρέντη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x