Champions League

Ουζουνίδης: «Οι διαιτητές μάς θύμιζαν σε κάθε ματς πως είμαστε οι αδύναμοι του ομίλου»

Έντονα παράπονα για τη διαιτησία από τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Τη δυσαρέσκειά του για τη συνολική αντιμετώπιση της ΑΕΚ από τη διαιτησία στο Champions League εξέφρασε ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά την ήττα από την Μπενφίκα στη Λισαβόνα.

«Συγχαρητήρια στην Μπενφίκα για τη νίκη της. Θα μπορούσε να είχε σκοράρει σε κάποια άλλη στιγμή του παιχνιδιού. Συγχαίρω τα παιδιά για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν παρά τα προβλήματα που είχαμε, με τις όποιες αδυναμίες μας, γιατί όσοι χρησιμοποιήθηκαν σε κάποιες θέσεις δεν είχαν την απαραίτητη συνοχή. Ξέραμε πως ήμασταν η πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου, αλλά σε κάθε ματς μας το θύμιζαν. Σε αυτή τη διοργάνωση θα πρέπει να σέβονται τις ομάδες που είναι εδώ και να τις αντιμετωπίζουν με το ίδιο πνεύμα. Βλέπαμε να ακουμπάμε τους αντιπάλους μας και να πέφτουν και να δίνεται φάουλ και να μη δίνονται άλλα μαρκαρίσματα υπέρ μας. Είναι λυπηρό. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν».

Στη συνέντευξη Τύπου συμπλήρωσε πως: "Ξέραμε ότι μπορεί να μην είμαστε ποιοτικά τόσο καλοί, μπορεί να μην βγάλαμε επιθετικά πράγματα, όμως οι πάικτες μου και έτρεξαν και προσπάθησαν και δούλεψαν και ήθελαν μέσα στο γήπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x