Stoiximan Super League

Original στήριξη στην Φαίδρα

Συναυλία με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της μικρής Φαίδρας, που δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή, διοργανώνει το ερχόμενο Σάββατο (19/09) ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ.

Με τον πιο έμπρακτο τρόπο θα στηρίξει η «Original 21» την μικρή Φαίδρα. Πρόκειται για ένα 6χρονο κορίτσι, το οποίο αντιμετωπίζει εδώ και τέσσερα χρόνια σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Έτσι, ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ πήρε την πρωτοβουλία για την πραγματοποίηση συναυλίας το ερχόμενο Σάββατο (19/09) στο club της Νέας Φιλαδέλφειας, με σκοπό την οικονομική στήριξη της οικογένειας της μικρής Φαίδρας, που έχει ανάγκη από χρήματα για να συνεχίσει της θεραπείες της.

inner

Η ανακοίνωση:

«H Φαίδρα είναι μια μεγάλη μαχήτρια . Ενώ είναι μολις 6 ετών παλεύει εδώ και τέσσερα χρόνια να κρατηθεί στην ζωή, να περπατήσει, να μιλήσει . Η οικογένεια της Original 21 στέκεται δίπλα στην Φαίδρα και στον δύσκολο αγώνα της και διοργανώνει συναυλία οικονομικής ενίσχυσης για να πληρωθούν οι θεραπείες της . Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ το Σάββατο 19/9 το βράδυ στο club της Νέας Φιλαδέλφειας να ενισχύσουμε τον αγώνα της μικρής μας φίλης»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x