Είναι γεγονός, οι παίκτες της Premier League έπειτα από πολλές επαφές κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία και να δημιουργήσουν την δική τους ομάδα στήριξης του Δημόσιου Οργανισμού Υγεία της Αγγλίας για τη μάχη απέναντι στην πανδημία.

Όπως ανακοινώθηκε το βράδυ της Τετάρτης από τους Τζόρνταν Χέντερσον και Χάρι Κέιν, οι οποίοι είχαν και ηγετικό ρόλο όλο αυτό το διάστημα, πολλοί παίκτες μπαίνουν στη μάχη.

«Την προηγούμενη εβδομάδα, ως παίκτες της Premier League, πραγματοποιήσαμε πολλές επαφές έχοντας το όραμα της δημιουργίας ενός ταμείου προσφορών για όσους αγωνίζονται απέναντι στον COVID-19: βοηθώντας την πρώτη γραμμή του NHS καθώς και άλλους βασικούς τομείς.

Αυτή είναι μια κρίσιμη στιγμή για τη χώρα μας και για το NHS είμαστε αποφασισμένοι να βοηθήσουμε με οποιονδήποτε τρόπο μπορούμε. Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι μετά από εκτεταμένες συνομιλίες μεταξύ ενός τεράστιου αριθμού παικτών από όλους τους συλλόγους της Premier League δημιουργήσαμε τη δική μας συλλογική πρωτοβουλία #PlayersTogether και συνεργαζόμαστε με το NHS Charities Together (NHSCT) προκειμένου να 0διανέμουν τα κεφάλαια γρήγορα και αποτελεσματικά εκεί που χρειάζονται περισσότερο»,
αναφέρουν αρχικά και μεταξύ άλλων καταλήγουν:

«#PlayersTogether είναι για εμάς, ως παίκτες, να συνεργαστούμε μαζί για να δημιουργήσουμε μια εθελοντική πρωτοβουλία, ξεχωριστή από οποιαδήποτε άλλη αντίστοιχη κίνηση ομάδας ή και πρωταθλήματος, που μπορεί να βοηθήσει στην απόκτηση των πολύ αναγκαίων κεφαλαίων για εκείνους που την χρειάζονται αυτή τη στιγμή.
Για να προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε, μαζί με τόσους πολλούς άλλους στη χώρα, να κάνουμε μια πραγματική διαφορά».


Το παιχνίδι ξαναρχίζει με 0% γκανιότα σε όλα τα ματς της Bundesliga! *Οροι&προϋποθέσεις |21+