Αγγλία

Άλαρντάις: «Όταν επιστρέψει ο Ντάρμπισαϊρ...»

Μπορεί η Μπλάκμπερν να μη βρίσκεται στην ιδανική αγωνιστική κατάσταση, να κινδυνεύει με υποβιβασμό στην Τσάμπιονσιπ και να αντιμετωπίζει προβλήματα με τις απουσίες των επιθετικών της, όμως ο Ματ Νταρμπισάιρ δεν μπορεί να βοηθήσει τον Σαμ Αλαρντάις, τουλάχιστον στην παρούσα φάση. Ο τεχνικός των «ρόδων», μιλώντας αργά το βράδυ της Τετάρτης στον ραδιοφωνικό σταθμό του BBC, ξεκαθάρισε πως ο διεθνής νεαρός επιθετικός, που αγωνίζεται ως δανεικός από τους «ρόβερς» στον Ολυμπιακό, δεν μπορεί να επιστρέψει την τρέχουσα περίοδο στο «Ιγουντ Παρκ».

Μπορεί η Μπλάκμπερν να μη βρίσκεται στην ιδανική αγωνιστική κατάσταση, να κινδυνεύει με υποβιβασμό στην Τσάμπιονσιπ και να αντιμετωπίζει προβλήματα με τις απουσίες των επιθετικών της, όμως ο Ματ Νταρμπισάιρ δεν μπορεί να βοηθήσει τον Σαμ Αλαρντάις, τουλάχιστον στην παρούσα φάση. Ο τεχνικός των «ρόδων», μιλώντας αργά το βράδυ της Τετάρτης στον ραδιοφωνικό σταθμό του BBC, ξεκαθάρισε πως ο διεθνής νεαρός επιθετικός, που αγωνίζεται ως δανεικός από τους «ρόβερς» στον Ολυμπιακό, δεν μπορεί να επιστρέψει την τρέχουσα περίοδο στο «Ιγουντ Παρκ». Ο πρώην τεχνικός της Μπόλτον τόνισε πως ο 21χρονος άσος μπορεί να έχει το εύκολο γκολ, όμως του λείπουν κάποια σημαντικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένας επιθετικός.

«Αφήσαμε τον Νταρμπισάιρ να φύγει για οικονομικούς λόγους και αποκτήσαμε τους Ντιουφ και Ζιβέ. Ο Νταρμπισάιρ μπορεί να βάζει γκολ, αυτό το ξέρουμε, όμως, σε αυτό το επίπεδο, χρειάζονται παραπάνω πράγματα, από το να πετυχαίνεις τέρματα. Δεν υπάρχει χώρος για παίκτες που ξέρουν μόνο να σκοράρουν και δεν κάνουν πολλά άλλα πράγματα. Όλοι οι παίκτες πρέπει να δουλεύουν στο γήπεδο, είτε είναι στη θέση τους είτε όχι. Σε αυτό πάνω θα δουλέψουμε με τον Ματ όταν θα επιστρέψει. Φυσικά όταν ένας παίκτης είναι ικανός στο σκοράρισμα, θέλεις να τον κρατήσεις και εμείς θέλουμε να τον κρατήσουμε. », ήταν οι χαρακτηριστικές δηλώσεις του Άγγλου τεχνικού.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x