Αγγλία

Φαν Πέρσι: «Ο Ολυμπιακός θα βάλει τα δυνατά του!»

Την προσοχή των συμπαικτών του στην Άρσεναλ στο αυριανό (21:45, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Mega) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League επέστησε ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι, μιλώντας στον αγγλικό Τύπο. Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός εξέφρασε, επίσης, την ελπίδα ότι οι «κανονιέρηδες» θα προκριθούν άνετα στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Την προσοχή των συμπαικτών του στην Άρσεναλ στο αυριανό (21:45, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Mega) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League επέστησε ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι, μιλώντας στον αγγλικό Τύπο. Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός εξέφρασε, επίσης, την ελπίδα ότι οι «κανονιέρηδες» θα προκριθούν άνετα στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Ωστόσο, ο 26χρονος παίκτης τόνισε ότι κάθε ματς χρειάζεται προσοχή και να προσπαθήσεις αρκετά για να πάρεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

«Η κλήρωση ήταν σίγουρα ευνοϊκή για μας, ωστόσο τέτοια ματς είναι επικίνδυνα. Ο Ολυμπιακός θα βάλει τα δυνατά του για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό. Νομίζω ότι θα είμαστε, επειδή όλοι γνωρίζουμε πως έχει ο νόμος του ποδοσφαίρου όταν δεν δίνει το 100% των δυνατοτήτων σου. Κάθε ομάδα μπορεί να σε νικήσει, ακόμα και αν προέρχεται από ερασιτεχνικό πρωτάθλημα. Όταν δεν δίνεις τα πάντα, τότε τέλειωσες. Εμείς θα κάνουμε ό,τι πρέπει και θα έχουμε μια καλή ευκαιρία να προκριθούμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης», δήλωσε ο Φαν Πέρσι.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x