Αγγλία

Χαμός στην 6η κατηγορία της Αγγλίας, μπορεί να ανέβει μέχρι και ο 13ος μία αγωνιστική πριν το τέλος!

Ασύλληπτο θρίλερ στον Βόρειο όμιλο της αγγλικής National League, με δέκα ομάδες να διεκδικούν τέσσερα εισιτήρια για τα playoffs.

Αν σας φαίνεται τρομερά ανταγωνιστική η φετινή Stoiximan Super League ή σας συνάρπασε η μετωπική της National League με Ρέξαμ και Νοτς Κάουντι, πού να δείτε τι γίνεται και στην 6η κατηγορία της Αγγλίας!

Εκεί, και συγκεκριμένα στον Βόρειο όμιλο, τα μέτωπα για την άνοδο είναι... ορθάνοιχτα μία αγωνιστική πριν το τέλος. Κι αν στην κορυφή τα πράγματα είναι συγκεκριμένα (Φάιλντ 92β. & Κινγκς Λιν Τάουν 90β.), με την 3η, Τσέστερ, να είναι σίγουρα στα ημιτελικά των playoffs ανόδου, για τις τέσσερις θέσεις που στέλνουν στα προημιτελικά, επικρατεί ο απόλυτος χαμός!

Βλέπετε, από την 4η μέχρι την 13η θέση, η απόσταση είναι μόλις τέσσερις βαθμοί, με αποτέλεσμα η τελευταία αγωνιστική να αποτελεί ασύλληπτο θρίλερ...

Ασφαλώς Άλφρετον και Μπράκλι βρίσκονται σε θέση ισχύος, έχοντας από 68 πόντους, με Σκάρμπορο και Μπάξτον να ακολουθούν με 67 και επίσης να ορίζουν την τύχης τους σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Τι ακολουθεί; Οι Τσόρλι, Κιντερμίνστερ έχουν από 66, οι Γκλούστερ, Κέρσον και Σπένιμουρ από 65 και η Ντάρλινγκτον 64.

Όλα θα κριθούν το Σάββατο (29/04), με τα ματς Μπράκλι-Άλφρετον και Γκλούστερ-Τσόρλι να αποτελούν σούπερ ντέρμπι για τα playoffs της ανόδου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x