Αγγλία

Απούσα από το μεταγραφικό παζάρι η Τσέλσι

Χωρίς προσθήκες στο ρόστερ θα πορευτεί μέχρι το τέλος της σεζόν η Τσέλσι, όπως διεμήνυσε ο Ζοσέ Μουρίνιο, καθώς εκτιμάει πως δεν υπάρχει κενό στο ρόστερ της ομάδας.

Καμία μεταγραφή δε σκοπεύει να κάνει η Τσέλσι κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου σύμφωνα με τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο 51χρονος προπονητής ξόδεψε αρκετά χρήματα το καλοκαίρι για να φέρει στο Στάμφορντ Μπριτζ παίκτες σαν τον Ντιέγκο Κόστα και τον Φάμπρεγκας και δεν αισθάνεται την ανάγκη να ενισχύσει περαιτέρω την ομάδα του, καθώς πιστεύει απόλυτα στους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του.

«Έχουμε λίγους σε αριθμό παίκτες, αλλά είναι πολύ ποιοτικοί. Μερικοί είναι νεότεροι και μερικοί μεγαλύτεροι, αλλά η ομάδα είναι πάρα πολύ καλή. Στόχος μας είναι να αρχίσουμε και να τελειώσουμε τη σεζόν με το ίδιο γκρουπ παικτών, επομένως ούτε θα φύγει ούτε θα έρθει κάποιος», ήταν τα λόγια του τεχνικού των «μπλε» που στη συνέχεια απέκλεισε το ενδεχόμενο να πουλήσει η ομάδα του τον Ραμίρες.

«Ο Ραμίρες δεν θα πάει πουθενά. Είναι φανταστικός παίκτης και αυτήν την περίοδο επανέρχεται από τον τραυματισμό του. Μέρα με τη μέρα προπονείται όλο και εντονότερα. Είναι διαθέσιμος για την ομάδα αλλά δεν είναι ακόμη σε θέση να ξεκινήσει βασικός. Προς το παρόν θα μένει στον πάγκο, αλλά όταν είναι εντελώς έτοιμος, θα αρχίσει να ξεκινάει στα παιχνίδια», κατέληξε.

Η Τσέλσι βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 39 βαθμούς, τρεις παραπάνω από την δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι. Επίσης στο Champions league οι Λονδρέζοι προκρίθηκαν με άνεση από τους ομίλους και θα αντιμετωπίσουν στη φάση των 16 την Παρί Σεν Ζερμέν.

Επιμέλεια: Αριστοτέλης Παπαδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x