Αγγλία

Βενγκέρ: «Έχω παίξει αντίπαλος με ομάδες που ντόπαραν παίκτες»

Τόσα χρόνια προπονητής έχουν δει πολλά τα μάτια του. Αυτό ισχυρίστηκε άλλωστε και ο ίδιος ο Αρσέν Βενγκέρ, παραχωρώντας συνέντευξη με αποκαλύψεις στην L’Equipe, αναφορικά με το νέο σκάνδαλο ντόπινγκ.

Συνέντευξη στην «L’Equipe» με αφορμή το νέο τεράστιο σκάνδαλο ντόπινγκ σχετικά με τις δράσεις της ρωσικής ομοσπονδίας, που αποκάλυψε η WADA, έδωσε ο Αρσέν Βενγκέρ.

Ο τεχνικός της Άρσεναλ όχι μόνο δεν είχε πρόθεση να «κουκουλώσει» περιστατικά αλλά είχε όρεξη και για αποκαλύψεις.

Τονίζοντας αρχικά, πως δεν είναι στις αρχές του η χορήγηση απαγορευμένων ουσιών στους παίκτες του, δήλωσε πως στα 30χρόνια που βρίσκεται στους πάγκους έχει τεθεί αντιμέτωπος με ομάδες που δεν ασπάζονταν την ίδια φιλοσοφία.

«Προσπαθώ να είμαι πιστός στις αρχές που πιστεύω και θεωρώ ότι είναι σημαντικές ώστε να τις “περνάω” και στους άλλους. Είμαι 30χρόνια προπονητής, ποτέ δεν… ανάγκασα τους παίκτες μου να γίνουν καλύτεροι. Ποτέ δεν τους έδωσα κάποιο σκεύασμα το οποίο θα τους επηρέαζε την απόδοση. Είμαι περήφανος γι’ αυτό. Έχω έρθει αντιμέτωπος με αρκετές ομάδας πως δεν είχαν τον ίδιο τρόπο σκέψης με εμένα», είπε –μεταξύ άλλων- ο Βενγκέρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x