Αγγλία

Βίντιτς: «Δεν έχω κλάψει ακόμη»

Για τα συναισθήματα τα οποία αισθάνεται ενόψει της αποχώρησής του από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναφέρεται ο Νεμάνια Βίντιτς σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της ομάδας.

«Μπορείτε να προσπαθήσετε να προβλέψετε. Δεν έχω υπάρξει συναισθηματικός μέχρι τώρα. Δεν έχω κλάψει ακόμη»…

Με τον τρόπο αυτό ο Νεμάνια Βίντιτς αναφέρθηκε στα συναισθήματα του ενόψει της αποχώρησής του από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο τέλος της αγωνιστικής σεζόν στην Αγγλία.

«Φέτος δεν έχουμε πάει καλά και το να αποχωρήσω από το «Ολντ Τράφορντ» δεν θα είναι το ίδιο μετά από τις επιτυχίες που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια τις οποίες και πανηγυρίζαμε στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν. Τώρα απλώς έχουμε την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε τους οπαδούς μας για την υποστήριξή τους τον χρόνο αυτό. Νομίζω ότι είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε», ανέφερε.

Τέλος μετά από σχετική ερώτηση απευθύνθηκε στους οπαδούς της ομάδας…

«Σας ευχαριστώ για την συμπαράστασή σας σε όλα αυτά τα χρόνια. Γνωρίζω ότι θα συνεχίσετε να υποστηρίζετε την ομάδα και τα επόμενα χρόνια. Εύχομαι να κατακτήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα τρόπαια μπορούμε, όπως και στα οκτώ χρόνια της παρουσίας μου στην ομάδα», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x