Αγγλία

«Βλέπει» Ρόις-Ντράξλερ η Γιουνάιτεντ

Δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στο γερμανικό πρωτάθλημα, του Μάρκο Ρόις της Ντόρτμουντ και του Ζουλιάν Ντράξλερ της Σάλκε, φέρεται να εξετάζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τον μεταγραφικό σχεδιασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εν όψει της θερινής περιόδου καταστρώνουν οι ιθύνοντες του βρετανικού συλλόγου.

Όπως γράφει η εφημερίδα «People» ο Ντέιβιντ Μόγες θα προσπαθήσει να πάρει τον Μάρκο Ρόις, προσφέροντας στην Ντόρτμουντ τον Σίνζι Καγκάβα ως έμψυχο αντάλλαγμα.

Ο Σκοτσέζος προπονητής ελπίζει πως με την παραχώρηση του Ιάπωνα άσου θα καταφέρει να «ρίξει» την τιμή του 24χρονου μεσοεπιθετικού της Μπορούσια.

Ο Γερμανός ήταν στο μεταγραφικό στόχαστρο της προσεχούς αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Champions League τον Γενάρη, όμως τώρα ο τεχνικός της ομάδας περιμένει να αυξήσει τις πιθανότητες απόκτησής του με τον Καγκάβα.

Το ίδιο δημοσίευμα, όμως, αναφέρει πως ο Μόγες ενδιαφέρεται και για τον Ντράξλερ, με τους σκάουτερ της Γιουνάιτεντ να βλέπουν τον 20χρονο άσο στη νίκη της Σάλκε επί της Άουγκσμπουργκ την Παρασκευή.

Επίσης, ακόμη ένας παίκτης που είναι ψηλά στη σχετική λίστα του Σκοτσέζου είναι ο Αργεντινός αμυντικός της Μπενφίκα, Εζεκιέλ Γκαράι, τον οποίο τσέκαρε στο παιχνίδι με την Τότεναμ για το Europa League.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x