Αγγλία

Δοκιμασίες με… φόντο την κορυφή!

Στην έδρα της Γουέστ Χαμ δοκιμάζεται η πρωτοπόρος Λίβερπουλ, ενώ Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι πρέπει να νικήσουν πάση θυσία, Στόουκ και Σαουθάμπτον, αντίστοιχα, προκειμένου να μείνουν… κοντά.

Απομένουν έξι αγωνιστικές για το τέλος της Premier League, μέχρι να μάθουμε όμως, ποιος θα καταφέρει να κόψει πρώτος το νήμα, αναμένεται να «σπάσουν» καρδιές.

Στην 33η αγωνιστική δεν έχουμε κάποιο πολύ μεγάλο ματς. Κάποιο ντέρμπι. Αλλά υπάρχουν αναμετρήσεις, για τους «μεγάλους», που είναι ικανές να αλλάξουν τις ισορροπίες στην κορυφή.

Στο Λονδίνο για να αντιμετωπίσει την Γουέστ Χαμ θα ταξιδέψει η, εξαιρετικά φορμαρισμένη, Λίβερπουλ την Κυριακή, ενώ, μια ημέρα νωρίτερα, η Τσέλσι πρέπει να μαζέψει τα κομμάτια της από την… τριάρα που εισέπραξε από την Παρί Σεν Ζερμέν και να νικήσει εντός έδρας την Στόουκ προκειμένου να βρεθεί για λίγες ώρες στην κορυφή.

Από κοντά όμως και η Μάντσεστερ Σίτι. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Πελεγκρίνι υποδέχεται την Σαουθάμπτον και θα θέλει να επικρατήσει για να μείνει σε απόσταση αναπνοής από τις υψηλές πτήσεις.

Συν τοις άλλοις, Έβερτον και Άρσεναλ κοντράρονται με τους «κανονιέρηδες» να έχουν ελαφρύ προβάδισμα για το εισιτήριο της τέταρτης θέσης που δίνει Champions League, ενώ Τότεναμ και Γιουνάιτεντ είναι εκεί και καραδοκούν.

Τέλος, η Κάρντιφ, αφού πήρε έναν πολύτιμο βαθμό στην έδρα της Γουέστ Μπρομ, οφείλει να πάρει, τουλάχιστον, ένα θετικό αποτέλεσμα υποδεχόμενη την, σκληροτράχηλη από την εποχή που ανέλαβε ο Τόνι Πιούλις, Κρίσταλ Πάλας, ενώ η Φούλαμ, δίχως τον Κώστα Μήτρογλου παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά κόντρα στην Άστον Βίλα.

Αναλυτικά αποτελέσματα και πρόγραμμα της 33ης αγωνιστικής

Σάββατο 5/4 (17:00)
Μάντσεστερ Σίτι-Σαουθάμπτον (14:45)
Άστον Βίλα-Φούλαμ
Κάρντιφ-Κρίσταλ Πάλας
Νιουκάστλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Νόριτς-Γουέστ Μπρομ
Χαλ-Σουόνσι
Τσέλσι-Στόουκ

Κυριακή 6/4
Έβερτον-Άρσεναλ
Γουέστ Χαμ-Λίβερπουλ

Δευτέρα 7/4
Τότεναμ-Σάντερλαντ

Επόμενη αγωνιστική 34η

Σάββατο 12/4
Γουέστ Μπρομ-Τότεναμ
Κρίσταλ Πάλας-Άστον Βίλα
Σάντερλαντ-Έβερτον
Σαουθάμπτον-Κάρντιφ
Στόουκ-Νιουκάστλ
Φούλαμ-Νόριτς

Κυριακή 13/4
Σουόνσι-Τσέλσι
Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι

Τρίτη 15/4
Άρσεναλ-Γουέστ Χαμ

*Τρίτη 6/5
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Χαλ Σίτι

Επιμέλεια: Μάνος Τζομάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x