Αγγλία

Φαν ντε Φεν: Ο τραυματισμός του δεν φοβίζει, αλλά δείχνει... ευαισθησία!

Ο Φαν ντε Φεν αντικαταστάθηκε στο 49ο λεπτό της αναμέτρησης με την Άστον Βίλα και αυτός ήταν ο τρίτος τραυματισμός στους προσαγωγούς, τον τελευταίο χρόνο.

Η Τότεναμ συνεχίζει την προσπάθεια που κάνει για επιστροφή στο Champions League και μετά τη νίκη της επί της Άστον Βίλα (4-0), πλησίασε περισσότερο στην τέταρτη θέση.

Ο 22χρονος αμυντικός, Μίκι Φαν ντε Φεν τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της Κυριακής (10/03) και θα απουσιάσει από το ερχόμενο παιχνίδι με τη Φούλαμ. Ο Άγγελος Ποστέκογλου μίλησε για τον ποδοσφαιριστή του και ανέφερε πως αναμένεται να επιστρέψει μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων, ενώ βρίσκεται στις κλήσεις της Ολλανδίας για τα παιχνίδια με Σκωτία και Γερμανία.



Ο τραυματισμός που αποκόμισε στην αναμέτρηση της Κυριακής ήταν στους προσαγωγούς και παρόλο που δεν είναι ιδιαίτερα ανησυχητικός, είναι ο τρίτος στο ίδιο σημείο του σώματος του τον τελευταίο χρόνο.

Η εξαιρετική εκκίνηση της Τότεναμ βασίστηκε στην αμυντική της λειτουργία και στην ταχύτητα με την οποία ο Φαν ντε Φεν, σε συνεργασία με τον Ρομέρο, έσβηναν τις επιθετικές ενέργειες των αντιπάλων. Το Νοέμβριο τραυματίστηκε και η απουσία του κόστισε στα «σπιρούνια», όπου σταδιακά υποχώρησαν από την κορυφή της Premier League.

Παρόμοιο πρόβλημα αντιμετώπισε και ως παίκτης της Βόλφσμπουργκ, όταν παρέμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις μήνες και πάλι με πρόβλημα στον προσαγωγό, τον Φεβρουάριο του 2022.

Ο τελευταίος τραυματισμός μπορεί να μην φέρει τη βαρύτητα των άλλων, ωστόσο φανερώνει μια ευαισθησία στο συγκεκριμένο σημείο του σώματος του. Αυτό συνιστά πρόβλημα για την Τότεναμ που στηρίζεται στον Ολλανδό για τα επόμενα χρόνια και είναι δεδομένο πως θα υιοθετήσει μια πιο προσεκτική διαχείριση του ποδοσφαιριστή της.

Επιμέλεια: Λοΐζος Λαϊνίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x