Αγγλία

Φαν Χάαλ: «Δεν θέλουμε επιθετικό»

Σταθερός στην άποψη ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν χρειάζεται επιθετικό παραμένει ο Λουίς Φαν Χάαλ, παρά το γεγονός ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν μόλις δύο γκολ σε τρεις αγωνιστικές.

Η συζήτηση για το επιθετικό πρόβλημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά το 0-0 κόντρα στη Νιούκαστλ έχει ανοίξει για τα… καλά στην Αγγλία, ειδικά με τη συνεχιζόμενη «αφλογιστία» του Γουέιν Ρούνεϊ.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Λουίς Φαν Χάαλ ρωτήθηκε για την πιθανότητα απόκτησης ενός επιθετικού, αλλά ο ίδιος εμμένει στην άποψη ότι η ομάδα του δεν χρειάζεται ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση.

«Όχι, δεν χρειαζόμαστε επιθετικό, γιατί και στις τρεις αγωνιστικές αποδείξαμε ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Ήμασταν καλύτερη με Άστον Βίλα, Τότεναμ, Μπριζ, στα φιλικά κόντρα σε Μπαρτσελόνα, Αμέρικα και Σαν Χοσέ», ανέφερε ο Ολλανδός που φρόντισε να υψώσει «ασπίδα» στον Γουέιν Ρούνεϊ που παραμένει στο στόχαστρο για τις κακές του εμφανίσεις.

«Ο Γουέιν σκόραρε, μόνο που δεν μέτρησε. Έχω πει πολλές φορές ότι χρειαζόμαστε περισσότερο εξοπλισμό για να βοηθηθούν οι διαιτητές και οι επόπτες, γιατί δεν είναι εύκολο. Είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση, αλλά όχι φυσικά από το αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x