Αγγλία

Η απίστευτη ατάκα του Φαν Χάαλ για το 4-4-2!

Ο Λουίς Φαν Χάαλ δεν αισθάνεται άνετα με το να βλέπει τους παίκτες του να παίζουν με 4-4-2. Αισθάνεται τόσο άβολα που ένα μέλος του σώματός του… αντιδρά.

Η δική του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αγωνίζεται με 3-5-2! Μπορεί τα αποτελέσματα σιγά-σιγά να έρχονται για τους «κόκκινους διαβόλους» αλλά οι οπαδοί τους δεν μπορούν να αποδεχθούν την αλλαγή αυτή!

Θέλουν το παραδοσιακό 4-4-2! Και έτσι στο χθεσινό παιχνίδι Κυπέλλου με την QPR ο Λουίς Φαν Χάαλ δέχθηκε κριτική από τους οπαδούς για το σύστημα, οι οποίοι φώναζαν σε μεγάλο χρονικό διάστημα ρυθμικά το 4-4-2…

Φυσικά, το γεγονός αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τους βρετανούς δημοσιογράφους οι οποίοι μετά το τέλος του αγώνα θέλησαν να πάρουν ένα σχόλιο από τον Λουίς Φαν Χάαλ για το περιστατικό αυτό.

Εκείνος; Τους επιφύλασσε μια… τεράστια ατάκα για να τους δείξει το πόσο αντίθετος είναι σε αυτό το σύστημα! Τι ανέφερε; Πως όταν βλέπει την ομάδα του να αγωνίζεται με 4-4-2 τότε “I have twitched my ass” ανέφερε, δηλαδή σε ελεύθερη μετάφραση «συσπάται ο κ…ος μου»!

«Γνωρίζω ότι το με το 4-4-2 τα στατιστικά που λαμβάνουμε είναι θετικά. Όταν όμως αναλύω το παιχνίδι νιώθω τον κ…λο μου να συσπάται στον πάγκο γιατί δεν έχουμε καθόλου ισορροπία», ανέφερε ο ολλανδός τεχνικός.

«Σε όλα τα παιχνίδια που δοκίμασα το 4-4-2, όπως και σε εκείνο με τη Γουέστ Χαμ ένιωθα τον κ…λο μου να συσπάται, και είναι κάτι που δεν μου αρέσει καθόλου», ανέφερε και συνέχισε:

«Οι παίκτες μου δεν είναι ακόμη όλοι άνετοι με το 3-5-2.Παραδέχομαι ότι είναι κάτι εξαιρετικά σημαντικό και θα ήθελα να νιώσουν απόλυτα άνετοι με αυτό το σύστημα. Αλλα όταν άλλαξα το σύστημα στο 3-5-2 είχαμε εννιά ή δέκα νίκες στη σειρά. Τότε χάνουμε ένα παιχνίδι και αρχίσει και πάλι η συζήτηση για το σύστημα. Είναι κάτι γελοίο», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x