Αγγλία

Κι όλο… κατηφορίζει η Λίβερπουλ!

Ποιο Champions League; Ούτε Ευρώπη δε θα βγει στο τέλος η Λίβερπουλ! Συνεχίζοντας να διαλύουν την καλή εικόνα του β’ γύρου, οι «κόκκινοι» έχασαν απ’ τη Χάλ (1-0) και κινδυνεύουν να μείνουν εκτός 6άδας

Τις κλωτσιές στην… καρδάρα με το γάλα που μάζευε απ’ το ξεκίνημα του 2015 συνέχισε η Λίβερπουλ!

Ζαλισμένη απ’ τις απανωτές «σφαλιάρες» σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς υπέπεσε σε μια ακόμα γκέλα, χάνοντας 1-0 στην έδρα της Χαλ.

Έχοντας την ευκαιρία να πλησιάσουν κάπως τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να διατηρήσουν τις λίγες ελπίδες για το Champions League, οι «κόκκινοι» όχι μόνο δεν το κατάφεραν στο εξ αναβολής παιχνίδι για την 33η αγωνιστική, αλλά έθεσαν σε κίνδυνο ακόμα και την ευρωπαϊκή τους συμμετοχή.

Το γκολ του Ντόουσον με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Ελμοχαμαντί στο 37’ έδωσε τεράστια νίκη στις «τίγρεις» (που απομακρύνθηκαν από το ισόγειο), μα κυρίως έβαλε φωτιά στη Λίβερπουλ.

Κι αυτό διότι το ένα μόλις τρίποντο που έχει πάρει στα τέσσερα τελευταία ματς την έχει κρατήσει στην έκτη θέση της βαθμολογίας -ισόβαθμη της Τότεναμ και ένα μόλις βαθμό πάνω από τη Σαουθάμπτον.

Κάτι που σημαίνει ότι ακόμα και στο πιο αισιόδοξο σενάριο (που λέει ότι με νίκη της Άρσεναλ επί της Άστον Βίλα στον τελικό του Κυπέλλου θα δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο και η έβδομη θέση) οι «κόκκινοι» δεν μπορούν να νιώθουν ασφαλείς ότι θα καταλήξει στα δικά τους χέρια κι ότι δε θα παρακολουθήσουν απ’ τον καναπέ του χρόνου τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.



Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x