Αγγλία

Κλοπ: «Αφήστε τα αγόρια στη γωνία παρακαλώ, έχουν πολλά να βελτιώσουν»

Για την αντιμετώπιση που θα πρέπει να έχουν οι νεαροί παίκτες της Λίβερπουλ μίλησε ο Γιούργκεν Κλοπ.

Με τους παίκτες της ακαδημίας να βγαίνουν ξανά -μετά τον τελικό του Λιγκ Καπ- μπροστά, η Λίβερπουλ επικράτησε με 3-0 της Σαουθάμπτον και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του FA Cup.

Οι 18χρονοι, Τζέιντεν Ντανς και Λιούις Κούμας, βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα για πρώτη φορά με τη φανέλα των reds, με τον Γιούργκεν Κλοπ, όμως, να ζητάει από τον κόσμο και τα ΜΜΕ να είναι πολύ προσεκτικοί με τη διαχείριση και την αντιμετώπιση των νέων παικτών.

Μάλιστα, ο Γερμανός τεχνικός συνέκρινε τους νεαρούς με τον Λουκ Λίτλερ, που έγινε ο νεότερος παίκτης που έφτασε στον τελικό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Darts (βελάκια). «Είναι λίγο όπως συνέβη με το νέο φαινόμενο στα darts», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Είναι μια χαρά για απόψε, αλλά από αύριο αφήστε τα αγόρια στη γωνία παρακαλώ και μην ρωτάτε 'που είναι τώρα, πού είναι τώρα, πού είναι τώρα'. Έχουν πολλά να βελτιώσουν, πολλά να μάθουν», ενώ έκλεισε τις δηλώσεις του λέγοντας:

«Έχουμε ξαναπεί ότι το μέλλον δεν φαίνεται τόσο άσχημο. Μην το ξεχνάτε όταν ανοίξει η μεταγραφική περίοδος ότι υπάρχουν ήδη εδώ μερικοί πολλά υποσχόμενοι παίκτες. Μην τους κλείσετε την πόρτα με 12 υπογραφές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x