Αγγλία

Ο Κλοπ άνοιξε λογαριασμό στο instagram για να κρατήσει επαφή με τους φίλους της Λίβερπουλ!

Λογαριασμό στο instragram άνοιξε ο Γιούργκεν Κλοπ, ώστε να διατηρήσει επαφή με τους φίλους της Λίβερπουλ, τους οποίους αποχαιρέτησε μέσω νέου μηνύματος.

Δραστήριος στα social media αναμένεται να είναι ο Γιούργκεν Κλοπ μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τη Λίβερπουλ.

Κι αυτό διότι επιθυμεί να παραμείνει σε επικοινωνία με τους φίλους των «κόκκινων»! Κάτι που αποκάλυψε ο ίδιος μέσω του... πρώτου του βίντεο στον λογαριασμό που άνοιξε στο instagram γι' αυτόν ακριβώς τον σκοπό.

Το εν λόγω βίντεο που αναδημοσιεύτηκε και από τη Λίβερπουλ περιείχε ακόμα ένα συγκινητικό «αντίο» του Γερμανού τεχνικού στους φίλους της της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ.

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή (19/5, 18:00) ο Κλοπ θα κάτσει για τελευταία φορά στον πάγκο της Λίβερπουλ, στο εντός έδρας ματς με τη Γουλβς.

«Αγαπητοί Λιβερπούλντιανς, φτάνουμε κοντά στο τέλος. Στις 8 Οκτωβρίου του 2015 συναντηθήκαμε για πρώτη φορά. Θα το αποκαλούσα ερωτική σχέση. Από την πρώτη μέρα ήταν μία καταπληκτική περίοδος. Το απόλαυσα πάρα πολύ και θέλω να σας ευχαριστήσω για την στήριξη αυτά τα χρόνια. Για όλη τη δύναμη που μας δώσατε.

Σκεφτόμουν πάντα πως είναι σαν να γράφουμε ιστορία μαζί και έτσι το νιώθω σήμερα. Ένα καλό βιβλίο. Και εάν το διαβάσουμε στο μέλλον, θα έχουμε χαμόγελο στο πρόσωπό μας.

Το να αφήνεις ένα τέτοιο μέρος είναι δύσκολο. Θέλω να μείνω σε επικοινωνία μαζί σας και αν και δεν τα πάω καλά με τα social media, ο κόσμος μου είπε ότι θα βοηθήσουν. Πάμε, λοιπόν, τα λέμε
», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κλοπ.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ανέβηκε στους λογαριασμούς τόσο της Λίβερπουλ όσο και του Γιούργκεν Κλοπ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x