Αγγλία

Κλοπ για Σλοτ: «Καλός προπονητής και καλός άνθρωπος - Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που παίζει η ομάδα του»

Για τον Άρνε Σλοτ, ο οποίος παρουσιάζεται ως ο επικρατέστερος για να τον αντικαταστήσει στην τεχνική ηγεσία της Λίβερπουλ, μίλησε ο Γιούργκεν Κλοπ.

Σχολίασε το ενδεχόμενο αντικατάστασής του από τον Άρνε Σλοτ, ο Γιούργκεν Κλοπ!

Αφού ξεκαθάρισε ότι δεν συμμετέχει στη διαδικασία εύρεσης του ανθρώπου που θα κάθεται στον πάγκο της ομάδας από το ερχόμενο καλοκαίρι, ο Γερμανός προπονητής της Λίβερπουλ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον τεχνικό της Φέγενορντ, τονίζοντας ότι θα του άρεσε το σενάριο του με τον Ολλανδό να μετακομίζει στο «Άνφιλντ».

«Αφού ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι μέρος της διαδικασίας εύρεσης του αντικαταστάτη μου, θα πω ότι στον Σλοτ, μου αρέσει πολύ που δείχνει πόσο θέλει να πάρει τη δουλειά. Είναι ενθουσιασμένος. Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που παίζει η ομάδα του. Όλοι λένε για το πόσο καλός είναι. Μερικοί τον ξέρουν περισσότερο, εγώ η αλήθεια είναι δεν τον ξέρω τόσο καλά ακόμα. Κάποιοι λένε ότι είναι πραγματικά καλός άνθρωπος και αυτό μου αρέσει πολύ!

Καλός προπονητής και καλός άνθρωπος. Ανυπομονώ να έρθει, αν είναι αυτός ο εκλεκτός. Δεν είμαι αυτός που θα πάρει την απόφαση, αλλά μου ακούγεται πολύ καλό σαν σενάριο. Το να είσαι προπονητής της Λίβερπουλ είναι η καλύτερη δουλειά του κόσμου. Υπέροχη δουλειά, υπέροχος σύλλογος»
, ανέφερε αρχικά, ενώ όσον αφορά την οδυνηρή ήττα από την Έβερτον σχολίασε:

«Δεν θυμάμαι πότε αισθάνθηκα τόσο απογοητευμένος και νευριασμένος, όσο αισθάνθηκα μετά το παιχνίδι με την Έβερτον. Έχω χάσει πολλά παιχνίδια, αλλά όχι σαν αυτό. Είμαι σίγουρος ότι Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι βλέπουν πλέον τη διεκδίκηση του τίτλου σαν μάχη των δυο τους. Δεν περιμένω να χάσουν δύο παιχνίδια τους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x