Αγγλία

Λαλάνα με… κόκκινη βούλα

Την απόκτηση του Άνταμ Λαλάνα ανακοίνωσε η Λίβερπουλ. Οι πρώτες δηλώσεις του 26χρονου μέσου ως μέλους των «κόκκινων».

Παίκτης της Λίβερπουλ και τυπικά είναι ο Άνταμ Λαλάνα. Οι «κόκκινοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του 26χρονου μέσου από τη Σαουθάμπτον αναφέροντας πως υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο.

Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, η συμφωνία είναι για πέντε χρόνια και θα αποφέρει στον Άγγλο διεθνή 80.000 λίρες την εβδομάδα. Πρόκειται για τη δεύτερη μεταγραφή των δευτεραθλητών Αγγλίας μετά τον Ρίκι Λάμπερτ, ενώ υπάρχει κατ’ αρχήν συμφωνία και με τη Λεβερκούζεν για τον Εμρέ Τσαν.

inner

«Είμαι ενθουσιασμένος για αυτό το νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου σε μια ξεχωριστή ομάδα όπως η Λίβερπουλ. Ανυπομονώ να αρχίσω προπονήσεις. Ελπίζω να προσαρμοστώ γρήγορα και υπόσχομαι πως θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Θέλω να προσθέσω κάτι στην ομάδα και εύχομαι να κατακτήσουμε τίτλους μαζί, γιατί αυτός είναι ο λόγος που ήρθα», δήλωσε ο Λαλάνα, που είχε 250 συμμετοχές και 58 γκολ με τη Σαουθάμπτον, ενώ ψηφίστηκε στην καλύτερη ενδεκάδα της Premiership τη φετινή σεζόν.

«Ο Άνταμ είμαι σίγουρος πως θα ταιριάξει απόλυτα στην ομάδα που θέλουμε να φτιάξουμε και είμαι πολύ χαρούμενος που ενεργήσαμε αποφασιστικά και καταφέραμε να τον αποκτήσουμε», τόνισε με τη σειρά του ο προπονητής της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ, Μπρένταν Ρότζερς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x