Αγγλία

Η πατρική αγκαλιά του Κλοπ στον Τσιμίκα και το ξέσπασμα του Γερμανού για την κατάκτηση του Carabao Cup!

Το ξέσπασμα του Γιούργκεν Κλοπ με τον κόσμο της Λίβερπουλ και η πατρική αγκαλιά του Γερμανού με τον Κώστα Τσιμίκα αμέσως μετά την κατάκτηση του Carabao Cup!

Την κατάκτηση του 10ου Λιγκ Καπ της ιστορίας της πανηγυρίζει από το βράδυ της Κυριακής (25/02) η Λίβερπουλ, η οποία επικράτησε 1-0 της Τσέλσι στην παράταση στον τελικό του Carabao Cup στο «Έμιρεϊτς», με τέρμα του Φαν Ντάικ από κόρνερ του Κώστα Τσιμίκα στο 118'!

Αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα, οι φίλαθλοι των «reds» γιόρτασαν με την ψυχή τους τον πρώτο τίτλο της σεζόν, με τον τεχνικό του συλλόγου, Γιούργκεν Κλοπ να πανηγυρίζει μαζί τους με το δικό του μοναδικό και... παθιασμένο στιλ!



Μάλιστα, ο Γερμανός προπονητής, μπούκαρε στον αγωνιστικό χώρο ώστε να συγχαρεί τους παίκτες του, ενώ, όταν είδε τον Κώστα Τσιμίκα, έτρεξε προς το μέρος του ώστε να τον πάρει μια πατρική αγκαλιά και να τον σηκώσει στον αέρα!

Να θυμίσουμε πως ο Κλοπ έχει προαναγγείλει εδώ και μερικές εβδομάδες πως στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ, θέλοντας να ζήσει αυτούς τους τελευταίους μήνες στο τιμόνι των «reds» με πάθος, αλλά και με πολλούς τίτλους, καθώς, η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ βρίσκεται μέσα σε όλους τους στόχους της!






Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x