Αγγλία

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επιστροφή του Μάουντ στις προπονήσεις μετά από 4 μήνες

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Έρικ Τεν Χαγκ στην προπόνηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Τρίτη καθώς είδε τον Μέισον Μάουντ να προπονείται για πρώτη φορά μετά από τέσσερις μήνες.

Πολλά ήταν τα λεφτά που δαπάνησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το περασμένο καλοκαίρι για την απόκτηση του Μέισον Μάουντ από την Τσέλσι.

Συγκεκριμένα η διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» έβγαλε από τα ταμεία της το ποσό των 70 εκ. ευρώ. Τα λεφτά αυτά δεν φάνηκε να έπιασαν τόπο, με τον Άγγλο μέσο να τραυματίζεται τον Νοέμβριο και να μένει εκτός για 4 μήνες.

Ο πρώην άσος της Τσέλσι πρόλαβε να καταγράψει μόλις 12 συμμετοχές και η τελευταία του εμφάνιση ήταν στις 11 Νοεμβρίου κόντρα στην Λούτον. Ο τραυματισμός του στην γάμπα ήταν πιο σοβαρός από την αρχική εκτίμηση των γιατρών της ομάδας και επιστροφή του συνεχώς έπαιρνε αναβολή, για να γίνει τελικά στην σημερινή προπόνηση.

Ο Τεν Χαγκ είχε προαναγγείλει την επιστροφή του Άγγλου στις δηλώσεις που έκανε πριν το παιχνίδι με την Έβερτον. «Ο Μέισον Μάουντ είναι σε καλή φάση τώρα και θα επιστρέψει σύντομα, πιστεύω μετά από το διάλειμμα για τις εθνικές ομάδες», είχε δηλώσει.



Eπιμέλεια: Μάνος Πιτσάκης Μαχαίρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x