Αγγλία

Μαρτίνεθ: «Καμία κουβέντα για πώληση του Μιραλάς»

Τις φήμες πως η Έβερτον διαπραγματεύτηκε την πώληση του Μιραλάς στην Τότεναμ, διέψευσε ο Ρομπέρτο Μαρτίνες, ενώ αναφέρθηκε στο νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Άαρον Λένον.

Την κατηγορηματική του άρνηση πως η Έβερτον συζήτησε το ενδεχόμενο να πουλήσει τον Κέβιν Μιραλάς στην Τότεναμ μετά την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού του Άαρον Λένον από τους «πετεινούς», έδωσε ο προπονητής της Έβερτον, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ και τόνισε πως δεν θα επέτρεπε στον πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού να φύγει από το Λίβερπουλ στο μέσον της χρονιάς.

«Όχι, δεν υπήρξε ποτέ καμία συζήτηση. Προσπαθήσαμε σκληρά να φέρουμε τον Άαρον Λένον στην Έβερτον και αυτή ήταν η μόνη η συμφωνία, στην οποία είχαμε επικεντρωθεί».

Για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Έβερτον τόνισε πως ήταν αυτό που έψαχνε για να ενισχύσει τις πλευρές της επίθεσης των «ζαχαρωτών».

«Νιώθω πως είναι το είδος του παίκτη που μπορεί να ταιριάξει στον τρόπο που αγωνιζόμαστε. Στο τέλος των μεταγραφών εμφανίζονται καλές ευκαιρίες. Ο Λένον είναι ένας παίκτης που πάντοτε θαύμαζα από μακριά. Είμαστε απλά ευχαριστημένοι που τον φέραμε στην ομάδα. Τώρα έχουμε καλό συναγωνισμό με τον Κριστιάν Ατσού, όταν επιστρέψει από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής και αισθάνομαι πως θα είμαστε ισχυροί και από τις δυο πλευρές».

Επιμέλεια: Αριστοτέλης Παπαδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x