Αγγλία

«Μύλος» με τα διοικητικά της Τότεναμ

Πρόταση για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της Τότεναμ επιβεβαίωσε πως θα καταθέσει η αμερικανική εταιρεία επενδύσεων «Cain Hoy». Ποια ήταν η αντίδραση της διοίκησης από τα «σπιρούνια».

Μόνο με τα αγωνιστικά δεν ασχολούνται τις τελευταίες μέρες στην Τότεναμ. Ο λόγος είναι πως στο προσκήνιο βρίσκεται το ζήτημα του ιδιοκτησιακού καθεστώτος για τους Λονδρέζους.

Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, η αμερικανική εταιρεία επενδύσεων «Cain Hoy» θα καταθέσει άμεσα επίσημη πρόταση για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου του συλλόγου.

Κάτι το οποίο επιβεβαίωσε και η ίδια η εταιρεία, τονίζοντας όμως πως η υπόθεση βρίσκεται ακόμη σε πρώιμο στάδιο.

«Επιβεβαιώνονται από την Cain Hoy οι σκέψεις για προσφορά στην Τότεναμ με σκοπό την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, ωστόσο, όλα αυτά τη στιγμή βρίσκονται σε πολύ πρώιμο στάδιο. Δεν μπορεί ακόμη να γίνει σαφές το πότε και με ποιο ποσό ενδεχομένως να γίνει η πρόταση», ήταν η ανακοίνωση του αμερικανικού «κολοσσού».

Η τωρινή διοίκηση της Τότεναμ δεν έμεινε… με σταυρωμένα τα χέρια. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Τζο Λίουις, έστειλε το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

«Η ανακοίνωση Cain Hoy έγινε χωρίς την έγκριση της Τότεναμ. Όπως αναφέρθηκε και στην χθεσινή τοποθέτηση της ομάδας σχετικά με την κατασκευή του νέου γηπέδου, ο σύλλογος βρίσκεται σε συζητήσεις με αρκετούς υποψήφιους χρηματοδότες. Κατά τη διάρκεια των συσκέψεων αυτών, συναντηθήκαμε και με εκπροσώπους της Cain Hoy. Ωστόσο, δεν υπήρξαν εξελίξεις στις συζητήσεις με την συγκεκριμένη εταιρεία. Το κλαμπ επικεντρώνεται στην κατασκευή του νέου γηπέδου για την προσεχή σεζόν», ήταν η ανακοίνωση της Τότεναμ.

Επιμέλεια: Νίκος Παπακαλός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x