Αγγλία

«Σούπα» στο Νόριτς και η πρόκριση θα κριθεί στο Λιντς

Χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε το πρώτο παιχνίδι για τα ημιτελικά των playoffs της Championship ανάμεσα σε Νόριτς και Λιντς, με την πρόκριση να κρίνεται στην έδρα της δεύτερης.

Ανοικτούς λογαριασμούς άφησε η πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα σε Νόριτς και Λιντς, στην έδρα της πρώτης, για τα ημιτελικά των Playoffs της Championship.

Ένα παιχνίδι που ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ (0-0), αντικατοπτρίζοντας έτσι και τις ελάχιστες καλές στιγμές που δημιουργήθηκαν και από τις δύο πλευρές.

Έτσι, η πρόκριση θα κριθεί στην έδρα των «παγωνιών» την προσεχή Πέμπτη (16/5, 22:00). Υπενθυμίζεται ότι δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, οπότε εφόσον το αποτέλεσμα παραμείνει ισόπαλο στο τέλος της κανονικής διάρκειας της ρεβάνς, θα ακολουθήσει παράταση και εφόσον χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Φυσικά, ο νικητής θα αντιμετωπίσει στον τελικό του «Γουέμπλεϊ» τον αντίστοιχο του Γουέστ Μπρομ-Σαουθάμπτον, με διακύβευμα την άνοδο στην Premier League.

Να σημειωθεί ότι ως βασικός για τους γηπεδούχους αγωνίστηκε ο Δημήτρης Γιαννούλης (έγινε αλλαγή στο 75'), για πρώτη φορά μετά την επιστροφή από τη δίμηνη απουσία του λόγω τραυματισμού.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x