Αγγλία

Κόντρα Νέβιλ-Κλάτενμπεργκ για την πρόσληψη του δεύτερου από τη Νότιγχαμ Φόρεστ!

Ο Γκάρι Νέβιλ άσκησε κριτική στη Νότιγχαμ Φόρεστ για την πρόσληψη του Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ο οποίος απάντησε στον άλλοτε αρχηγό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η πρόσληψη του Μαρκ Κλάτενμπεργκ από τη Νότιγχαμ Φόρεστ προκειμένου να αναλάβει πόστο αναλυτή διαιτησίας έφερε... κόντρα ανάμεσα στον πρώην διαιτητή και τον Γκάρι Νέβιλ!

Ο πρώην αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και νυν σχολιαστής Sky Sports άσκησε κριτική στην ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη, λέγοντας πως «σε προσλαμβάνουν για να λες σε μια ομάδα τι λάθη κάνουν οι διαιτητές ή πώς τα κάνουν. Αυτό θα μπορούσε να το κάνει και οπαδός.

Είμαι απογοητευμένος με τη Νότιγχαμ. Είναι σαν να λένε κοιτάξτε τι τραβάμε. Το καταλαβαίνω, μερικές ομάδες θεωρούν ότι έχουν αδικηθεί. Είναι κάτι που συμβαίνει, κι εγώ θα το σιχαινόμουν. Αλλά το να προσλάβεις έναν πρώην διαιτητή για να σου λέει γιατί λαμβάνονται αποφάσεις εναντίον σου είναι υπερβολικό.

Δεν επιτίθεμαι στους φίλους της Φόρεστ, ξέρω πως μερικοί εξ αυτών νιώθουν ντροπή. Σίγουρα δεν τους αρέσουν οι άδικες αποφάσεις, αλλά δεν νομίζω ότι θεωρούν καλή την κίνηση της ομάδας».


Τα παραπάνω έφεραν την αντίδραση του άλλοτε αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ και συμβούλου της Σούπερ Λίγκας για την επαγγελματική διαιτησία.

Ο Κλάτενμπεργκ κατηγόρησε για υποκρισία τον Νέβιλ, λέγοντας ότι «είμαι απογοητευμένος με όσα είπε ο Γκάρι Νέβιλ. Ο εργοδότης του, το Sky Sports, έχει προσλάβει πρώην διαιτητές για να βοηθήσουν τους οπαδούς και τους τηλεθεατές να κατανοήσουν τους κανονισμούς και η Νότιγχαμ κάνει ακριβώς το ίδιο».




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x