Αγγλία

Ποστέκογλου: «Πολύ σημαντικός και ώριμος παίκτης ο Βέρνερ»!

Ο Άγγελος Ποστέκογλου μίλησε για την παρουσία του Τίμο Βέρνερ, αναφέροντας πως αποτελεί έναν πολύ σημαντικό ποδοσφαιριστή για την Τότεναμ.

Η 28η αγωνιστική της Premier League είναι ίσως η σημαντικότερη της φετινής χρονιάς, αφού περιλαμβάνει την αναμέτρηση κορυφής Λίβερπουλ- Μάντσεστερ Σίτι (10/03).

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα ακόμα παιχνίδι κομβικής σημασίας, ανάμεσα στην Άστον Βίλα και την Τότεναμ του Άγγελου Ποστέκογλου. Οι δύο σύλλογοι δίνουν μάχη για το εισιτήριο του Champions League, με την ομάδα του Έμερι να βρίσκεται στο +5, έχοντας παίξει έναν περισσότερο αγώνα.

Ο Ελληνοαυστραλός προπονητής μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Τίμο Βέρνερ. Ο Γερμανός αποκτήθηκε, ως δανεικός από την ομάδα του Λονδίνου, με τον Ποστέκογλου να χαρακτηρίζει, τον 28χρονο, ως σημαντικό και ώριμο ποδοσφαιριστή.

«Νομίζω πως είναι πολύ σημαντικός. Μπορείτε να φανταστείτε ότι αν δεν τον φέρναμε τον Ιανουάριο, θα ήταν πολύ μεγαλύτερο το βάρος για τους άλλους παίκτες της ομάδας. Ιδιαίτερα όταν έλειπε ο Σόν. Τον ρίξαμε αμέσως μέσα στο γήπεδο. Και όταν έρχεσαι τον Ιανουάριο, ειδικά για κάποιον σαν τον Τίμο, που είναι ένας ώριμος παίκτης, δεν είναι κάποιος νέος που αποκτήσαμε για να εξελιχθεί, τον φέραμε για να έχει αντίκτυπο και πιστεύω πως το έκανε για εμάς. Δουλεύει σκληρά στην προπόνηση, νομίζω πως οι επιδόσεις του βελτιώνονται. Θεωρώ πως η περασμένη εβδομάδα ήταν ίσως η καλύτερη εμφάνισή του, εκτός από το γκολ που πέτυχε», ανέφερε ο προπονητής της Τότεναμ.



Ο Γερμανός ακραίος επιθετικός μπήκε σχετικά άμεσα στο αγωνιστικό πλάνο του Ποστέκογλου και έχει αγωνιστεί σε έξι αναμετρήσεις, έχοντας καταγράψει ένα γκολ και δύο ασίστ.

Επιμέλεια: Λοΐζος Λαϊνίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x