Αγγλία

Νέα γκέλα για Μουρίνιο: Αποκλείστηκε από το Λιγκ Καπ η Τσέλσι (video)

Στη ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι, κρίθηκαν τα τρία από τα τέσσερα σημερινά παιχνίδια για το Λιγκ Καπ, με την Τσέλσι να μένει εκτός από την Στόουκ. Πρόκριση για Έβερτον και Χαλ.

Η Τσέλσι έμεινε εκτός συνέχειας από το Λιγκ Καπ και πλέον το μέλλον του Μουρίνιο μοιάζει αβέβαιο, ακόμα και για τις προσεχείς ώρες. Μπορεί ο Ρεμί να έσωσε την παρτίδα στο 91' αλλά στα πέναλτι ο Αζάρ ήταν ο μοιραίος αφού ο Μπάτλαντ έπιασε το 5ο πέναλτι των "μπλε". Η Τσέλσι μετά κι από αυτή την ήττα στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι, δεν έχει κερδίσει ποτέ σε πέντε ματς που έφτασε ως εκεί με προπονητή τον Special One!

Η Στόουκ πήρε προβάδισμα στο «Μπριτάνια» με ένα έξοχο γκολ του Τζόναθαν Γουόλτερς από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Ο Ζούμα ήταν ο παίκτης που πλησίασε κοντά στο γκολ στο 75’ αλλά η μπάλα στην προσπάθεια του μετά από εκτέλεση φάουλ και δικό του σουτ, κατέληξε στο δοκάρι. Όμως στο 91’ ο Ρεμί έφερε το παιχνίδι στα ίσια, με τον Μπάρντσλεϊ ν’ αποβάλλεται στο 93’ και την αναμέτρηση να οδηγείται στην παράταση. Στην παράταση το σκορ δεν άλλαξε και στη διαδικασία των πέναλτι μετά από εννέα εύστοχες εκτελέσεις ο Εντέν Αζάρ ήταν εκείνος που στάθηκε λιγότερο ικανός, αφού ο Μπάτλαντ απέκρουσε τη δική του εκτέλεση. Σα να μην έφταναν όλα αυτά, ο Ντιέγκο Κόστα τραυματίστηκε στο 33' στα πλευρά και αντικαταστάθηκε από τον Ρεμί, με τον στράικερ των μπλε να πηγαίνει στο νοσοκομείο.

Η Έβερτον πήρε δύσκολα την πρόκριση απέναντι στη Νόριτς, αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Μπασόνγκ στο 51’, όμως ο Λέον Όσμαν ισοφάρισε στο 68’. Στην παράταση το σκορ δεν άλλαξε, αλλά στη διαδικασία των πέναλτι, τα «καναρίνια» που εκτελούσαν πρώτα, απώλεσαν δύο με τους Χούλαχαν και Ρέντμοντ.

Δραματική πρόκριση πήρε στα πέναλτι και η Χαλ που απέκλεισε την Λέστερ. Η κανονική διάρκεια του αγώνα τελείωσε 0-0, ενώ στην παράταση οι «αλεπούδες» πήραν προβάδισμα στο 99’ με τον Μαχρέζ, για να ισοφαρίσει έξι λεπτά αργότερα ο Άμπελ Ερνάντεζ. Στα πέναλτι οι «τίγρεις» ήταν πιο εύστοχες και επικράτησαν με 5-4.

Tα γκολ και η διαδικασία των πέναλτι στο Στόουκ-Τσέλσι εδώ:


Αναλυτικά τα αποτελέσματα για την 4η φάση του Λιγκ Καπ:

Τρίτη 27/10

Έβερτον - Νόριτς 4-3 στα πέναλτι (καν. αγώνας, παράταση 1-1)
(68' Όσμαν - 51' Μπασόνγκ)

Χαλ - Λέστερ 5-4 στα πέναλτι (0-0 καν. αγώνας, 1-1 παράταση)
(105' Ερνάντεζ -99' Μαχρέζ)

Σέφιλντ Γουένσντεϊ - Άρσεναλ 3-0
(27' Γουάλας, 40' Λούκας, 52' Χάτσινσον)

Στόουκ - Τσέλσι 5-4 στα πέναλτι (1-1 καν. αγώνας, παράταση)
(51' Γουόλτερς - 91' Ρεμί)

Τετάρτη 28/10

Λίβερπουλ - Μπόρνμουθ

Μάντσεστερ Σίτι - Κρίσταλ Πάλας

Σαουθάμπτον - Άστον Βίλα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μίντλεσμπρο

Επιμέλεια:Κώστας Μιαούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x