Αγγλία

Θέλει να επιστρέψει στη δράση για τη Ρέξαμ & να δώσει τα λεφτά σε φιλανθρωπία ο Ρόμπσον-Κανού!

Ο παλαίμαχος Ουαλός ποδοσφαιριστής, Χαλ Ρόμπσον-Κανού, εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στην ενεργό δράση για να φορέσει τη φανέλα της Ρέξαμ.

Η Ρέξαμ των Ράιαν Ρέινολντς & Ρομπ ΜακΕλένι βρίσκεται μία νίκη μακριά από την πολυπόθητη επιστροφή στη League Two, με έναν παλαίμαχο Ουαλό ποδοσφαιριστή να δηλώνει... ετοιμοπόλεμος σε περίπτωση που του ζητηθεί να επιστρέψει στην ενεργό δράση για να φορέσει τη φανέλα του συλλόγου!

Ο λόγος για τον Χαλ Ρόμπσον-Κανού, που αποσύρθηκε το 2021 στα 32 του χρόνια μετά από μακρά καριέρα στα αγγλικά γήπεδα αλλά και με την εθνική ομάδα της Ουαλίας - με την οποία έφτασε στα ημιτελικά του Euro 2016.

O 34χρονος σήμερα παλαίμαχος εξέφρασε μέσω σχολίου στο Instagram την επιθυμία του να επιστρέψει στα γήπεδα προκειμένου να παίξει στη Ρέξαμ, τονίζοντας μάλιστα ότι θα έδινε τις απολαβές του στη φιλανθρωπική οργάνωση που θα επιλέξουν οι οπαδοί των «κόκκινων δράκων».

Υπενθυμίζεται πως προσφάτως επέστρεψε στην ενεργό δράση για τον βρετανικό σύλλογο ο Μπεν Φόστερ, που μάλιστα απέκρουσε πέναλτι στις καθυστερήσεις του κρίσιμου ντέρμπι κορυφής με τη Νοτς Κάουντι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x