Αγγλία

Σαν να μην πέρασε μια μέρα: Ο Γκρίλις ξανά μεθυσμένος!

Το γνωστό «τελετουργικό» ακολούθησε και φέτος ο Τζακ Γκρίλις μετά την κατάκτηση της Premier League με τη Μάντσεστερ Σίτι, αφού ξεκίνησε να πίνει στο «Έτιχαντ» και σταμάτησε... σε club της πόλης.

Ο Τζακ Γκρίλις το ευχαριστήθηκε και ήπιε πολύ για το δεύτερο διαδοχικό πρωτάθλημα με τη Μάντσεστερ Σίτι. Παρότι η φετινή σεζόν σε αγωνιστικό επίπεδο δεν ήταν το ίδιο καλή με την περσινή για εκείνον, πανηγύρισε με την ψυχή και φυσικά με άφθονο αλκοόλ.



Από το «Έτιχαντ» μέχρι το νυχτερινό κέντρο όπου διασκέδασαν οι παίκτες των «πολιτών», ο 28χρονος εξτρεμ δεν σταμάτησε να καταναλώνει μπύρα και άλλα ποτά περιχαρής για την κατάκτηση του τίτλου. Πιάστηκε μάλιστα από τον φωτογραφικό φακό να αποχωρεί υποβασταζόμενος στις πέντε το πρωί! Και να φανταστεί κανείς ότι αναμένεται τις επόμενες ημέρες να γίνει η καθιερωμένη παρέλαση των πρωταθλητών στους δρόμους της πόλης.



Αμέσως λοιπόν ήρθε στη μνήμη όλων το «σόου» που έδωσε πέρυσι στο ιστορικό «τρεμπλ». Τότε ταξίδεψε από την Κωνσταντινούπολη και τον τελικό τους Champions League στην Ίμπιζα και από εκεί στο Μάντσεστερ για την παρέλαση ευρισκόμενος σε μία μόνιμη κατάσταση μέθης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x