Αγγλία

Στη Λίβερπουλ και επίσημα ο Τσαν

Την απόκτηση του Εμρέ Τσαν από την Μπάγερ Λεβερκούζεν ανακοίνωσε επίσημα η Λίβερπουλ. Δεν έγινε γνωστό το κόστος της μεταγραφής και η διάρκεια του συμβολαίου του.

Την τρίτη της μεταγραφή ανακοίνωσε η Λίβερπουλ, η οποία γνωστοποίησε την Πέμπτη επίσημα την απόκτηση του Εμρέ Τσαν από την Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Η απόκτησή του από τους «κόκκινους» αναμενόταν εδώ και μέρες και, εν τέλει, την Πέμπτη (03/07) ήρθε η επισημοποίηση από την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς, όπου μετά τους Ρίκι Λάμπερτ και Άνταμ Λαλάνα, ο πολιτογραφημένος Γερμανός αποτελεί την τρίτη μεταγραφή της Λίβερπουλ.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Είμαι περήφανος που αποτελώ μέλος τις οικογένειας της Λίβερπουλ και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό», τόνισε ο 20χρονος άσος.

«Ο Εμρέ (σ.σ Τσαν) είναι ένα νέο ταλέντο και χαίρομαι που επέλεξε τη Λίβερπουλ για να εξελιχθεί. Είναι γνωστό πως η ομάδα μας βελτιώνει τους παίκτες που έχουν φιλοδοξίες και ανυπομονώ να αρχίσω να δουλεύω μαζί του», είπε ο προπονητής της Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς.

Επιμέλεια: Μαρσέλ Κατσάνι

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x