Αγγλία

Θέλει Φαλκάο ο Μουρίνιο

Την απόκτηση του Ρανταμέλ Φαλκάο έχει εισηγηθεί ο Ζοσέ Μουρίνιο στη διοίκηση της Τσέλσι εν όψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. «Δεν μπορεί να παίζει μπροστά σε 3.000», είπε ο Πορτογάλος!

Στο στάδιο της αποθεραπείας μετά την επέμβαση που είχε υποβληθεί είναι ο Ρανταμέλ Φαλκάο, ο οποίος έχει θέσει ως στόχο να προλάβει να αγωνιστεί στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Ωστόσο, σήμερα η Daily Mail αποκαλύπτει ότι ο Κολομβιανός επιθετικός της Μονακό αποτελεί τον διακαή του πόθο του Ζοσέ Μουρίνιο για την μεταγραφή περίοδο του καλοκαιριού.

Πρόσφατα ο Πορτογάλος προπονητή των «μπλε» είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο να κινηθεί για την απόκτηση του Ζλάταν Ιμπραςιμοβιτς και τον Έντινσον Καβάνι της Παρί Σεν Ζερμέν.

«Έχω μία ομάδα, όχι επιθετικό και ο Φαλκάο δεν έχει ομάδα. Ποδοσφαιριστές σαν εκείνον δεν μπορούν να παίζουν μπροστά σε 3.000 ανθρώπους. Η Μονακό είναι μία ομάδα για να κλείσει την καριέρα σου», ήταν το σχόλιο του 51χρονου τεχνικού και ήδη έχουν φουντώσει οι φήμες πως ο διεθνής άσος αποτελεί τον Νο1 στόχο του για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής των Λονδρέζων.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x