Αγγλία

Τρολάρει όλον τον πλανήτη!

Μόνο ως τρολάρισμα στον προπονητή του μπορούν να εκληφθούν τα απίστευτα πράγματα που κάνει ο νεαρός Έρικ Ντάιερ στο γήπεδο με τη φανέλα της Τότεναμ.

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που έχει πετύχει ο Έρικ Ντάιερ με τη φανέλα της Τότεναμ. Ο 20χρονος Άγγλος ποδοσφαιριστής που αγοράστηκε φέτος από την ομάδα (έπαιζε Πορτογαλία με τη Σπόρτινγκ) δηλώνει κεντρικός αμυντικός και συνήθως αγωνίζεται ως τέτοιος.

Φαίνεται όμως πως στο Νησί φυσάει άλλος αέρας. Τέτοιος που τον παίρνει, τον σηκώνει και τον ταξιδεύει από το κέντρο της άμυνας στην κορυφή της επίθεσης, όπου οι αριθμοί δείχνουν πως μάλλον είναι η φυσική του θέση.

Ο νεαρός έγινε ο πρώτος αμυντικός στην ιστορία της Premier League που βρίσκει δίχτυα στα δύο πρώτα ματς της καριέρας του στο πρωτάθλημα. Το έκανε λυτρωτικά στο εκτός έδρας 1-0 της Τότεναμ στην έδρα της Γουέστ Χαμ και το επανέλαβε και στο επόμενο ματς κόντρα στην ΚΠΡ.

Δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να κουβαλά ο Μαουρίσιο Ποκετίνο σκο κεφάλι του, αλλά σε ό,τι αφορά τον Ντάιερ, είμαι περίπου βέβαιος πως σκέφτεται να προτείνει στον πιτσιρικά να ακολουθήσει το αντίθετο δρομολόγιο από εκείνο του λατρεμένου Σταύρου Λαμπριάκου που άρχισε την καριέρα του ως αμυντικός και λατρεύτηκε σαν βράχος της άμυνας.

Ήδη, στο συχνά αναξιόπιστο -αλλά επίσης λατρεμένο wiki- κάποιοι προεξοφλούν πως σύντομα θα φορά τη φανέλα με το «9» και τον αναφέρουν ως στράικερ!

inner

Νικόλας Ακτύπης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x