Αγγλία

Ο Μπόελι θα αποχωρήσει από την προεδρία της Τσέλσι το 2027

Όπως αποκάλυψε η Dailymail, ο Τοντ Μπόελι θα συνεχίσει να έχει τον ρόλο του προέδρου της Τσέλσι μέχρι το 2027, αφού τότε αναμένεται να αντικατασταθεί από κάποιον εκ των υπόλοιπων ιδιοκτητών.

Ο Τόντ Μπόελι θα αφήσει τον ρόλο του προέδρου της Τσέλσι το 2027, όταν κάποιος από τους υπόλοιπους ιδιοκτήτες θα τον αντικαταστήσει!

Όπως αποκάλυψε η «Dailymail», στη συμφωνία για την αγορά του συλλόγου υπάρχει όρος που προβλέπει την αλλαγή προέδρου κάθε πέντε χρόνια, ενώ κανείς δεν μπορεί να διατηρήσει το αξίωμα για δεύτερη συνεχόμενη πενταετία.

Έτσι, κάποιος εκ των Φελιτσιάνο, Εγκμπαλι (διαχειρίζονται την Clearlake Capital στην οποία ανήκει το 61,5% των μετοχών), Βις ή Γουόλτερ θα τον αντικαταστήσει, με τον Μπόελι να επιστρέψει στην προεδρία νωρίτερα από το 2032.



Ο τωρινός πρόεδρος της Τσέλσι ανέλαβε τον ρόλο το 2022, έχοντας όμως δεχτεί αρκετή γκρίνια για τις αποφάσεις του, οι οποίες η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν φέρει επιτυχίες ανάλογες των μυθικών ποσών που έχουν ξοδευτεί.

Παρ' όλα αυτά, και όπως μεταδίδει και το ρεπορτάζ του γνωστού αγγλικού Μέσου, όποιος και αν είναι ο νέος πρόεδρος του λονδρέζικου συλλόγου, δεν αναμένεται να υπάρξει δραματική αλλαγή, ενώ όσον αφορά τα μεταγραφικά, η απόκτηση νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών από όλη την Ευρώπη θα παραμείνει προτεραιότητα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x