Αγγλία

Τσέλσι: Ο Πάλμερ στηρίζει τον Ποτσετίνο

Την στήριξή του στον προπονητή του, Μαουρίσιο Ποτσετίνο, εξέφρασε ο Κόουλ Πάλμερ μετά τη νίκη της Τσέλσι επί της Νιούκαστλ με 3-2.

Ο μέσος της Τσέλσι, Κόουλ Πάλμερ, που πρωταγωνίστησε στη νίκη των «μπλε» απέναντι στη Νιούκαστλ (3-2), εξέφρασε την βεβαιότητά του πως η δουλειά του Μαουρίσιο Ποτσετίνο θα αποδώσει καρπούς, αν και οι φίλαθλοι, ίσως χρειαστεί να κάνουν υπομονή για μερικές σεζόν προτού ο σύλλογος καρπωθεί τα οφέλη.

Η ομάδα του Αργεντινού προπονητή παλεύει να βρει ρυθμό καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς, με ορισμένους οπαδούς να στρέφονται εναντίον του προπονητή και των ιδιοκτητών του συλλόγου μετά την ισοπαλία (2-2) στο Μπρέντφορντ την προηγούμενη εβδομάδα.

Ωστόσο, ο Πάλμερ βοήθησε να επιστρέψουν τα χαμόγελα στους φιλάθλους της ομάδας με ένα γκολ και μια ασίστ στη χθεσινή (11/3) νίκη με 3-2 επί της Νιούκαστλ για την Premier League.

«Υπάρχει τόσο πολύ ταλέντο στην Τσέλσι», είπε ο Πάλμερ στην ιστοσελίδα του συλλόγου. «Οι φίλαθλοι δεν το βλέπουν, εσείς (οι δημοσιογράφοι) δεν το βλέπετε, αλλά ο τρόπος με τον οποίο ο προπονητής δουλεύει μαζί μας στον αγωνιστικό χώρο και τα πράγματα που κάνει μαζί μας, μόνο καλύτερα θα γίνουν. Είμαι σίγουρος, αν όχι την επόμενη σεζόν, την μεθεπόμενη σεζόν. Είναι ένα πρότζεκτ, όλοι είναι νέοι και όλοι προσπαθούν να παίξουν καλά, οπότε θα το δείτε αργά ή γρήγορα. Είμαστε ακόμα στο Κύπελλο Αγγλίας, ελπίζουμε να κερδίσουμε την Κυριακή (κόντρα στη Λέστερ). Θα κοιτάμε κάθε παιχνίδι πρωταθλήματος ξεχωριστά, ελπίζουμε να ανεβούμε στον βαθμολογικό πίνακα και κανείς δεν ξέρει πού θα τερματίσουμε τελικά».

Η Τσέλσι βρίσκεται στην 11η θέση στο πρωτάθλημα με 39 βαθμούς, τρεις βαθμούς πίσω από την Μπράιτον, που καταλαμβάνει την όγδοη θέση με την ομάδα του Ποτσετίνο να έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x