Αγγλία

«Υπάρχουν προτάσεις για Τσεχ αλλά…»

Ο Πετρ Τσεχ θα παραμείνει στην Τσέλσι, σύμφωνα με τον μάνατζερ του, Βίκτορ Κόλαρ, ο οποίος τόνισε πως υπάρχει ενδιαφέρον από άλλους συλλόγους.

Στην Τσέλσι και τη νέα αγωνιστική σεζόν θα αγωνίζεται ο Πετρ Τσεχ, σύμφωνα με τον μάνατζερ του, Βίκτορ Κόλαρ.

Προτάσεις από κορυφαίους συλλόγους έχει ο διεθνής τερματοφύλακας, όπως υποστήριξε ο εκπρόσωπός του, αλλά δεν θα αποχωρήσει από τους «μπλε».

Ο Τσεχ από όταν μετακόμισε στο Λονδίνο από τη Ρεν, εξελίχθηκε σε έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες παγκοσμίως και σε αναπόσπαστο μέλος για την ομάδα του Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Ωστόσο, φημολογείται πως ο Ζοσέ Μουρίνιο επιθυμεί την επιστροφή του Τιμπό Κουρτουά και ο Τσεχ θα αποχωρήσει, όμως ο μάνατζερ του Τσέχου γκολκίπερ διέψευσε πως ο πελάτης του θα παραχωρηθεί σε άλλο σύλλογο.

«Ο (σ.σ Πετρ) Τσεχ έχει συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων με την Τσέλσι και παρά το ενδιαφέρον που υπάρχει γι’ αυτόν, ο Μουρίνιο δεν του είπε πως δεν τον υπολογίζει. Δεν είπαμε ποτέ ότι είναι διαθέσιμος στη μεταγραφική αγορά. Είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες και είναι δύσκολο να τον αποκτήσεις. Αν επιθυμεί να αποχωρήσει, τότε εμείς θα συζητήσουμε με δύο ή τρεις συλλόγους. Παρόλα αυτά, τώρα αυτός θα μείνει στην Τσέλσι».

Επιμέλεια: Μαρσέλ Κατσάνι

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x