Αγγλία

Χάβερτς: «Λυπάμαι για εμάς και τους οπαδούς της Άρσεναλ, το ποδόσφαιρο μερικές φορές δεν είναι δίκαιο»

Ο Κάι Χάβερτς εξέφρασε με χαρακτηριστικό τρόπο την απογοήτευσή του για το γεγονός πως η Άρσεναλ δεν κατάφερε να φτάσει στην κατάκτηση της Premier League.

H Άρσεναλ έκανε εξαιρετική σεζόν, μάζεψε 89 βαθμούς στην Premier League, όμως και πάλι όλα αυτά δεν έφτασαν έτσι ώστε να «εκθρονίσει» την πανίσχυρη Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα, η οποία κατέκτησε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά τον τίτλο.

Όπως είναι λογικό, η απογοήτευση είναι μεγάλη για τους «κανονιέρηδες», που κυνήγησαν μανιωδώς την κούπα όμως έμειναν με άδεια χέρια. Ο Κάι Χάβερτς, με δηλώσεις του μετά το τελευταίο ματς της Άρσεναλ, εξέφρασε μάλιστα την άποψή του πως η ομάδα του άξιζε κάτι καλύτερο, επισημαίνοντας ότι το ποδόσφαιρο συχνά είναι άδικος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Τι μπορώ να πω; Λυπάμαι για όλους τους οπαδούς της Άρσεναλ, για εμάς. Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό, αλλά δεν ήταν αρκετό. Ίσως σε δύο ή τρεις μήνες να μπορούμε να πούμε ότι ήταν ένας καλός αγώνας, αλλά αυτή τη στιγμή νιώθω ότι αξίζαμε περισσότερα.

Η γνώμη μου είναι ότι ορισμένες φορές δεν είναι δίκαιο στο ποδόσφαιρο, αλλά πρέπει να αποδεχτούμε ότι το ποδόσφαιρο είναι δύσκολο. Ας ελπίσουμε ότι μπορούμε να πάμε ξανά του χρόνου και να δώσουμε στους οπαδούς της Άρσεναλ αυτό που χρειάζονται και αυτό για το οποίο είναι όλοι εδώ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x