Stoiximan Super League

Safe επιλογή για εξτρέμ η ΑΕΚ

Η κουβέντα που είχε ο Μιγκέλ Καρντόσο με τον Νίκο Λυμπερόπουλο για τον μεγάλο μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ.

Στην αναζήτηση ενός ποιοτικού ακραίου επιθετικού βρίσκεται η ΑΕΚ, έπειτα από την χθεσινή ολοκλήρωση της μεταγραφής του Φρανσίσκο Ζεράλδες.

Η «Ένωση» κινείται για την απόκτηση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, με τα χαρακτηριστικά που έχει ζητήσει ο Μιγκέλ Καρντόσο, και ήδη καταρτίζεται η λίστα με τους μεταγραφικούς στόχους.

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ζητήσει από τον Νίκο Λυμπερόπουλο να βρεθεί ο κατάλληλος παίκτης και δεν τον νοιάζει αυτό να συμβεί άμεσα.

Επιθυμία του 47χρονου προπονητή είναι να γίνει η πιο ασφαλής επιλογή για τον «εκλεκτό», ακόμα και αν χρειαστεί λίγο παραπάνω χρόνος για να γίνει η μεταγραφή.

Για αυτό το λόγο δεν αποκλείεται η συγκεκριμένη προσθήκη να γίνει μετά την αναχώρηση της «κιτρινόμαυρης» αποστολής για την Πολωνία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η ΑΕΚ πλέον κινείται με υπομονή για τη συγκεκριμένη μεταγραφή, τσεκάροντας συνεχώς νέες περιπτώσεις και θέλει να εντάξει στο ρόστερ της έναν δυναμικό εξτρέμ που θα κάνει τη διαφορά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x