Ισπανία

Sex tape με δύο παίκτες της Εϊμπάρ στο διαδίκτυο και… δημόσια συγγνώμη

Βίντεο με σεξουαλικές περιπτύξεις δύο παικτών της Εϊμπάρ με μία κοπέλα ήρθε στην επιφάνεια. Δημόσια συγγνώμη ζητούν με τοποθέτησή τους.

Ο Αντόνιο Λούνα και ο Σέρτζι Ενρίκ έγιναν… περίγελος καθώς διέρρευσε στα social media ένα βίντεο με σεξουαλικές τους περιπτύξεις με μία κοπέλα.

Οι δύο ποδοσφαιριστές της Έιμπαρ υποχρεώθηκαν να τοποθετηθούν δημόσια ζητώντας συγγνώμη και διευκρινίζοντας πως το εν λόγω βίντεο ήταν προσωπικό και δεν προοριζόταν για… κοινή θέα.

inner

«Λυπούμαστε πολύ και ζητάμε συγγνώμη που αυτές οι εικόνες διέρρευσαν, χωρίς τη γνώση μας ή ακόμη περισσότερο τη συγκατάθεσή μας. Θέλουμε να απολογηθούμε που με την πράξη μας αυτή πλήττεται όχι μόνο η δική μας εικόνα, αλλά και αυτή του συλλόγου μας. Ξέρουμε πως ως επαγγελματίες αθλητές πρέπει να αποτελούμε πρότυπο για όλους, κυρίως για τους νέους και γι’ αυτό ζητάμε συγγνώμη αν προσβάλαμε ή θίξαμε κάποιον με τις εικόνες αυτές. Ελπίζουμε το βίντεο αυτό να μην πλήξει το σύλλογο και τους συμπαίκτες μας», αναφέρει μεταξύ άλλων η κοινή δήλωση των δύο παικτών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x