Αγγλία

Sold out για του χρόνου η Γουέστ Χαμ

Την στιγμή που οι οπαδοί στα γήπεδα της Super League δεν γεμίζουν ούτε πούλμαν, η Γουέστ Χαμ ανακοίνωσε πως οι κερκίδες της για την επόμενη σεζόν θα είναι γεμάτες.

Το σαββατιάτικο παιχνίδι του Σαββάτου θα είναι το τελευταίο της Γουέστ Χαμ στο Μπόλιν Γκράουντ καθώς από τη νέα χρονιά η ομάδα μετακομίζει στο Ολυμπιακό Στάδιο. Κι όμως έχουν ήδη πουληθεί 52,000 διαρκείας σε ένα γήπεδο 60,000 θέσεων!

«Καταλαβαίνω ότι η στιγμή που θα αφήσουμε το Άπτον Παρκ θα είναι ιδιαίτερα φορτισμένη. Γνωρίζω γενιές οικογενειών που αποτελούν πιστά ένα κομμάτι από την ιστορία του συλλόγου και πάντα τα τελευταία παιχνίδια είναι φορτωμένα αναμνήσεις. Αλλά δεν κοιτάζω πίσω. Κοιτώ μόνο το μέλλον.» δήλωσε η Κάρεν Μπράντι.

Η αντιπρόεδρος των «Σφυριών» εξέφρασε την ικανοποίηση και την περηφάνια της για τον εντυπωσιακό αριθμό των διαρκείας που έχουν πουληθεί και είναι μόλις 3,000 λιγότερα από της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Το να μετακομίσεις σε νέο γήπεδο είναι ένα πράγμα. Το να ξεπουλάς είναι άλλο. Ανάμεσα στους θεατές θα έχουμε και 10,000 παιδιά χάρη στις χαμηλές τιμές για τα κάτω των 16 ετών εισιτήρια».

Η Μπράντι παραδέχθηκε και τον κρυφό της πόθο να δει την Γουέστ Χαμ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, μιας και η ομάδα βρίσκεται 4 βαθμούς πίσω από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχοντας δύο ακόμα παιχνίδια σε εκκρεμότητα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x