Γενικά

Spiegel: Τελειώνουν το Champions League οι μεγάλες ομάδες – Ετοιμάζουν κλειστό πρωτάθλημα!

Ανάμεσα στις αποκαλύψεις που κάνει σήμερα το γερμανικό Spiegel είναι και οι προετοιμασίες των πρωτοκλασάτων ευρωπαϊκών ομάδων για να διοργανώσουν ένα κλειστό πρωτάθλημα.

Ανάμεσα στις αποκαλύψεις που κάνει σήμερα το γερμανικό Spiegel είναι και οι προετοιμασίες των πρωτοκλασάτων ευρωπαϊκών ομάδων για να διοργανώσουν ένα κλειστό πρωτάθλημα.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, έντεκα ομάδες με τεράστια ιστορία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο έχουν αρχίσει να προετοιμάζουν τη δημιουργία ενός πρωταθλήματος, όπως η μπασκετική Ευρωλίγκα. Αποτέλεσμα αυτού φυσικά και θα είναι η... καταστροφή του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και των πρωταθλημάτων τους καθώς θα συμμετέχουν μόνο στην Super League (σσ. έτσι θα την ονομάσουν) και να απέχουν από οποίοδήποτε άλλο πρωτάθλημα αλλά και εκείνα των χωρών τους.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα θα αγνοούν και τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων μη επιτρέποντας στους ποδοσφαιριστές τους να λαμβάνουν μέρος στους αγώνες τους.

Στόχος τους είναι η αρχή να γίνει το 2021, και για τον λόγο αυτό έχουν δώσει εντολή στην εταιρεία Key Capital Partners να προετοιμάσει τα πάντα.

Οι 11 αυτές ομάδες θα έχουν συμβόλαιο 20 ετών στη διοργάνωση και είναι οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μίλαν, Γιουβέντους, Μάντστεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντστεστερ Σίτι, Τσέλσι, Μπαρτσελόνα, Αρσεναλ, Λίβερπουλ, Μπάγερν Μονάχου, Παρί Σεν Ζερμέν ενώ οι πρώτες ομάδες που θα προστεθούν είναι οι Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντόρτμουντ, Μαρσέιγ, Ιντερ, Ρόμα.

Η εταιρεία που έχει αναλάβει το πρότζεκτ αυτό έχει ενημερώσει ότι είναι έτοιμα τα έγγραφα για να τα υπογράψουν οι ομάδες, υπογραμμίζοντας ότι είναι καλό οι υπογραφές να έχουν πέσει μέχρι τον τέλος του τρέχοντος μήνα.

Επί της ουσίας πρόκειται για ένα πλάνο δημιουργίας μιας ευρωπαϊκής Ευρωλίγκας, όπως εκείνης του μπάσκετ, κάτι που δεν μπορεί να... κλονιστεί από τους νόμους της ΕΕ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x