Champions League

Sport: «Θέλει χατ-τρικ σήμερα στο Καραϊσκάκη ο Μέσι»

Η Καταλανική, Sport, μεταφέρει ένα στατιστικό στοιχείο το οποίο δίνει, όπως υποστηρίζει, μια ιδιαίτερη σημασία στο σημερινό ματς για τον Λιονέλ Μέσι.

Σύμφωνα με την Sport, ο Μέσι έχει έναν μεγάλο λόγο σήμερα να πετύχει χατ-τρικ στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Η καταλανική ιστοσελίδα μεταφέρει ένα στατιστικό στοιχείο το οποίο, όπως υποστηρίζει, δίνει μια ιδιαίτερη σημασία στο αποψινό ματς για τον σούπερσταρ της Μπάρτσα.

Ποιο είναι αυτό; Ο αριθμός των γκολ που έχει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Μέσι έχει σκοράρει 97 φορές στα παιχνίδια που έχει δώσει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και θέλει να πανηγυρίσει τα 100.

Μέχρι τώρα μόνο ο Κριστιάνο Ρονάλντο περνάει τον Μέσι στην επίδοση αυτή έχοντας πετύχει 111 γκολ, με τον Αργεντίνο να θέλει να πιάσει όσο το δυνατό το γρηγορότερο τον μεγάλο του αντίπαλο.

«Με 97 γκολ ο Μέσι είναι ένα χατ-τρικ μακριά από τα 100 στο Τσάμπιονς Λιγκ», αναφέρει στο σχετικό δημοσίευμά της η Sport ενώ σε άλλο σημείο προσθέτει: «Το σημερινό ματς έχει ξεχωριστή σημασία για τον Μέσι καθώς μπορεί να φτάσει στα 100 εάν πετύχει ένα χατ-τρικ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x