Stoiximan Super League

Stand by ο Βίτεκ στον ΠΑΟΚ, προς πώληση ο Κάτσε

Με υπομονή αναζητά ο ΠΑΟΚ τον φορ που θα αποτελέσει το back up του Αθανασιάδη. Θετικός για να συνεχίσει στον «δικέφαλο του Βορρά» ο Βίτεκ και περιμένει το ΟΚ του Μίχελ. Σαφές μήνυμα σε Κάτσε.

Ο ΠΑΟΚ θα πάει ως έχει στα play off του Europa League και στις δύο αναμετρήσεις (18 και 25 Αυγούστου) με την Ντιναμό Τιφλίδας, όπου θα διεκδικήσει το εισιτήριο για τους ομίλους της διοργάνωσης.

Ο Βαρέλα προστέθηκε στη λίστα και δύσκολα θα «μπει» κάποιο άλλο όνομα σε αυτήν, αν και υπάρχει η δυνατότητα να γίνει μια αντικατάσταση μέχρι το βράδυ της 17ης Αυγούστου στους παίκτες που έχουν δηλωθεί. Όπως έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες, ο «δικέφαλος του Βορρά» αναζητά έναν επιθετικό που θα αποκτηθεί στη λογική να υπάρχει μια καλή και ποιοτική λύση πίσω από τον Στέφανο Αθανασιάδη και θα συνεχίσει να τον ψάχνει με υπομονή. Δηλαδή, δεν βιάζεται να τον κλείσει ο ΠΑΟΚ.

Μια περίπτωση που βρίσκεται αρκετά ψηλά στη μεταγραφική λίστα είναι του 34χρονου, Ρόμπερτ Βίτεκ, που δεν θα συνεχίσει στη Σλόβαν Μπρατισλάβας, στην οποία αγωνίστηκε από το 2013 και μετά. Την περυσινή σεζόν έκανε 24 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Σλοβακίας, τις οποίες συνδύασε με 10 γκολ και πέντε ασίστ, πέντε στο Κύπελλο με ένα γκολ και πέντε στα προκριματικά του Europa League με επτά γκολ.

Ωστόσο, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κοιτάζουν κι άλλες περιπτώσεις και για να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση θα πρέπει να ανάψει το «πράσινο» φως ο Λούμπος Μίχελ, σύμφωνα με τη «Metrosport». Εννοείται βέβαια ότι αυτό θα γίνει ύστερα από συνεννόηση με τον Βλάνταν Ίβιτς.

Η ευρωπαϊκή λίστα, πάντως, έβγαλε κι άλλη είδηση και αφορά τον Έργκους Κάτσε. Η απουσία του ονόματός του 23χρονου χαφ αποτέλεσε τη μεγαλύτερη έκπληξη από τους παίκτες που δεν δηλώθηκαν και πρόκειται για σαφές μήνυμα στον διεθνή ποδοσφαιριστή. Ο Αλβανός χαφ έχει επιστρέψει στις προπονήσεις εδώ και σχεδόν έναν μήνα μετά και την παρουσία του στο Euro και φυσικά είναι σε θέση να αγωνιστεί, αλλά εστάλη με αυτόν τον τρόπο το μήνυμα ότι δεν υπολογίζεται.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη «Metrosport», αν δώσει κάποιος σύλλογος ένα ποσό κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ, θα παραχωρηθεί ο παίκτης. Άλλωστε και ο ίδιος ο παίκτης είχε δηλώσει στις αρχές Ιουνίου πως δεν ξέρει αν θα βρίσκεται στον ΠΑΟΚ στη νέα σεζόν.

«Δεν ξέρω καν αν θα είμαι στον ΠΑΟΚ αλλά θα το δούμε με την πάροδο του χρόνου», είχε πει χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x