Stoiximan Super League

Super League: «Ούτε αύριο το Ηρακλής-Κέρκυρα»

Ούτε αύριο πρόκειται να πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ηρακλή και την Κέρκυρα για την εξ αναβολής 11η αγωνιστική της Super League, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή.

Την περίπτωση να διεξαχθεί αύριο η αναμέτρηση του Ηρακλή κόντρα στην Κέρκυρα απέκλεισε με ανακοίνωσή της η Super League, τονίζοντας ότι οι συνθήκες που επικρατούν στο στάδιο του Καυτανζογλείου καθιστούν αδύνατη την τέλεση του ματς ακόμα και την Κυριακή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι, σε συνέχεια απόφασης του διαιτητή κ. Δ. Καραντώνη, ο αγώνας ΗΡΑΚΛΗΣ-ΑΟΚ αναβάλλεται, εξ αιτίας της ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου.

Λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες που επικρατούν στο Καυτανζόγλειο Στάδιο οι οποίες καθιστούν αδύνατη την τέλεση του αγώνα και την επόμενη ημέρα, Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 15:00, λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου και του περιβάλλοντα του γηπέδου χώρου, γεγονός που εγκυμονεί κίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα των αθλητών αλλά και των φιλάθλων, ο αγώνας ΗΡΑΚΛΗΣ-ΑΟΚ αναβάλλεται οριστικά και θα ορισθεί με νεότερη απόφαση της διοργανώτριας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x