Super League 2

«Δεν ξέρουμε για ποιό λόγο διωκόμαστε»

Άγνοια για τις πειθαρχικές διώξεις που του ασκήθηκαν από τους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς της ΕΠΟ δήλωσε ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Δόξας Δράμας, Θανάσης Σάμιος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το www.sport-fm.gr μαζί του. Ο κ. Σάμιος, ο οποίος αγωνιά μαζί με την υπόλοιπη κοινωνία της Δράμας, για το μέλλον της τοπική ομάδας, δεν ήθελε να κάνει κάποια δήλωση, καθώς δεν γνωρίζει το περιεχόμενο του κατηγορητηρίου.

Άγνοια για τις πειθαρχικές διώξεις που του ασκήθηκαν από τους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς της ΕΠΟ δήλωσε ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Δόξας Δράμας, Θανάσης Σάμιος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το www.sport-fm.gr μαζί του.

Ο κ. Σάμιος, ο οποίος αγωνιά μαζί με την υπόλοιπη κοινωνία της Δράμας, για το μέλλον της τοπικής ομάδας, δεν ήθελε να κάνει κάποια δήλωση, καθώς δεν γνωρίζει το περιεχόμενο του κατηγορητηρίου.

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου τόνισε ότι αμέσως μόλις μάθει το γιατί κατηγορείται θα προβεί σε δηλώσεις.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε αποκλειστικά στο www.sport-fm.gr:

«Δεν ξέρουμε το λόγο για τον οποίο διωκόμαστε. Δεν έχουμε ενημερωθεί και ενημερωθήκαμε για αυτές από τα ΜΜΕ. Όταν μας πουν γιατί ακριβώς μας κατηγορούνε θα είμαστε σε θέση να απαντήσουμε. Προς το παρόν δεν έχω να δηλώσω τίποτα».


Kώστας Γιαννόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x