Super League 2

«Φωνάζει» ο Ολυμπιακός Βόλου

Καυστική ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, η οποία καταγγέλλει τον διαιτητή Κιοτζένη του αγώνα με την Αναγέννηση Επανομής, ενώ παράλληλα αφήνει αιχμές και προς τη Football League.

Μένεα πνέουν στον Ολυμπιακό Βόλου για τη διαιτησία του Ευάγγελου Κιοτζένη στον κυριακάτικο (17/03) αγώνα με την Αναγέννηση Επανομής και παρά τη νίκη με σκορ 1-0. Οι άνθρωποι της θεσσαλικής ομάδας εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία κάνουν λόγο για τον μη καταλογισμό δύο πέναλτι και την ακύρωση ενός κανονικού γκολ της ομάδας τους.

Παράλληλα, στο τέλος, υπάρχει ειρωνικό σχόλιο για τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος της Football League για την καταλληλότητα των γηπέδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ καταγγέλλει δημόσια την απαράδεκτη και μεροληπτική διαιτησία του διαιτητή κ. Ευάγγελου Κιοτζένη στον αγώνα Αναγέννηση Επανωμής - Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος δεν έδωσε δύο καταφανέστατα πέναλτι υπέρ της ομάδας μας και ακύρωσε επιδεικτικά κανονικά επιτευχθέν γκολ της ομάδας μας. Αυτή τη διαιτητική συμπεριφορά, τα Μ.Μ.Ε., ο φίλαθλος κόσμος και οι δημοσιογράφοι του αθλητικού ρεπορτάζ τη χαρακτηρίζουν εντεταλμένη υπηρεσία και του διαιτητή του προσάπτουν την ετικέτα «εργαλείο». Οι κύριοι Δούρος και Μπριάκος της ΚΕΔ θα πρέπει να απαντήσουν εάν επιθυμούν να εμφανιστούν ξανά στο προσκήνιο οι βρικόλακες της διαιτησίας όπως παλιά που ρουφούσαν μόνο αίμα και θέριζαν τους καρπούς τους.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ δεν έχει μάθει να μάχεται σε επίπεδο ανακοινώσεων διαμαρτυρίας, πλην όμως αυτή τη φορά η συμπεριφορά του εν λόγω κυρίου ξεπέρασε τα εσκαμμένα. Το νικηφόρο αποτέλεσμα που κατάφερε η ομάδα μας δεν αναχαιτίζει την οργή και την αγανάκτηση μας γι' αυτό το φιλμ ιλαροτραγωδίας που εκτυλίχτηκε.

Υ.Γ. Συγχαρητήρια στη διοργανώτρια Football League που απασχολεί ως στελέχη της και μηχανικούς πραγματογνώμονες που ασχολούνται με την καταλληλότητα των γηπέδων. Θυμίζουμε στη διοργανώτρια ότι πρέπει να εξετάζεται εάν το συγκεκριμένο γήπεδο είναι κατάλληλο για αγώνες επαγγελματικής κατηγορίας Football League ή για επαγγελματική εκμετάλλευση χοιροστασίων και βουστασίων, όπως η σημερινή εικόνα του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x