Super League 2

Ενισχύθηκε με Μάρκο Γεβρέμοβιτς η Athens Kallithea

H Athens Kallithea ανακοίνωσε την απόκτηση του Σέρβου αριστερού μπακ Μάρκο Γεβρέμοβιτς, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο κυπριακό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Παραλιμνίου.

Ενισχύθηκε στο αριστερό άκρο της άμυνας η Athens Kallithea, με την απόκτηση του Μάρκο Γεβρέμοβιτς. Ο Σέρβος μπακ αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στην Κύπρο, με τη φανέλα του Παραλιμνίου, μετρώντας 36 συμμετοχές. Φέτος ξεκίνησε τη σεζόν στη σερβική Ζβιγιέζντα 09, από όπου έμεινε ελεύθερος μετά από επτά συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία της Σερβίας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«Η Athens Kallithea FC ανακοινώνει την απόκτηση του Σέρβου αριστερού μπακ Marko Jevremovic με ελεύθερη μεταγραφή.

Ο Jevremovic, 25, είναι μία φορά διεθνής με την Εθνική Σερβίας και έχει παραστάσεις από τις κορυφαίες κατηγορίες της Σερβίας, της Κύπρου, και της Βοσνίας.

Γεννημένος στο Βελιγράδι, ο Jevremovic πέρασε από τις ακαδημίες των τοπικών ομάδων FK Rad και FK Brodarac και ξεκίνησε να αγωνίζεται ως παίκτης πρώτης ομάδας με τη Radnicki Obrenovac στην τρίτη κατηγορία προτού κερδίσει μεταγραφή στη SuperLiga της Σερβίας με τη Mladost Lucani, κάνοντας το ντεμπούτο του στην κορυφαία κατηγορία με την ομάδα τον Σεπτέμβριο 2018.

Τον Ιούλιο 2019, ο Jevremovic υπέγραψε στην FK Javor Ivanjica της SuperLiga, όπου άμεσα έγινε σημαντική φιγούρα για την ομάδα, μετρώντας 63 συμμετοχές ως βασικός στο πρωτάθλημα για τις επόμενες δύο σεζόν. Όταν η ομάδα υποβιβάστηκε το 2020/21, ο Jevremovic παρέμεινε στην ομάδα και βοήθησε την Javor να κερδίσει ξανά απευθείας την άνοδο στη SuperLiga.

Την περασμένη σεζόν, ο Jevremovic έφυγε από τη Σερβία για την Κύπρο, και μέτρησε 36 συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία της Κύπρου με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Στο πρώτο μισό της τρέχουσας σεζόν, ο Jevremovic σημείωσε επτά συμμετοχές στο πρωτάθλημα της κορυφαίας κατηγορίας της Βοσνίας με τη Zvijezda 09 προτού λύσει το συμβόλαιό του και μείνει ελεύθερος.

Ως διεθνής, ο Jevremovic είναι μία φορά διεθνής με την Εθνική Σερβίας, παίζοντας πριν τρία χρόνια σε έναν φιλικό αγώνα εναντίον του Παναμά τον Ιανουάριο 2021.

Ο Jevremovic υπέγραψε συμβόλαιο με την AKFC έως το τέλος της σεζόν 2023/24.

Καλωσήρθες, Marko
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x