Super League 2

Super League 2: Σε δυο «δόσεις» και με δυνατά ματς

Πρόγραμμα δυο ημερών και με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Super League 2 σε βόρειο και νότιο όμιλο.

Τελική ευθεία στην κανονική διάρκεια της Super League 2 με την 21η αγωνιστική σε νότιο και την 25η σε βόρειο όμιλο να είναι κομβική ενόψει της συνέχειας.

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στην Καλλιθέα με την τοπική ομάδα να υποδέχεται τον επικίνδυνο Διαγόρα, ενώ στην Πάτρα, θα αναβιώσει ένα σπουδαίο ντέρμπι από τα... παλιά με την κακή, φέτος Παναχαϊκή, να υποδέχεται την Καλαμάτα. Στα Χανιά η ομάδα της Κρήτης, θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό Β, ενώ ντέρμπι προμηνύεται στο Αιγάλεω εκεί που θα αναμετρηθεί η ομάδα των Δυτικών Προαστίων κόντρα στην τρίτη της βαθμολογίας Ηλιούπολη. Στη Νίκαια ο Ιωνικός θα αντιμετωπίσει τον Γιούχτα, ενώ στο Αγρίνιο θα φιλοξενηθούν ο Τηλυκράτης και ο Παναθηναϊκός Β.

Όλα τα ματς διεξάγονται σήμερα στις 14:00.


Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής

Β' Όμιλος

Κυριακή 3/3

Χανιά-Ολυμπιακός Β
Παναχαϊκή-Καλαμάτα
Αιγάλεω-Ηλιούπολη
Athens Kallithea - Διαγόρας
Ιωνικός-Γιούχτας
Τηλυκράτης-Παναθηναϊκός Β


Tη Δευτέρα και με κοινή ώρα έναρξης στις 15:00, υπάρχουν σπουδαία ματς και για τον πρώτο όμιλο. Ο Αιολικός θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ Β, ενώ στο πιθανότατα, σημαντικότερο ματς της αγωνιστικής, η Νίκη Βόλου θα υποδεχθεί την ΑΕΛ σε ένα Θεσσαλικό ντέρμπι.

Κοζάνη-Ηρακλής και Μακεδονικός-Καμπανιακός θα ψάξουν σημαντικές νίκες, ενώ ο ήδη υποβιβασμένος Απόλλων Πόντου θα δοκιμαστεί στην έδρα της Αναγέννησης στην Καρδίτσα.

Τέλος πολύ ενδιαφέρον είναι το παιχνίδι του Λεβαδειακού με τον ΠΑΟΚ Β με την ομάδα της Βοιωτίας να μοιάζει ως το ακλόνητο φαβορί ανόδου.

Το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής

Α' Όμιλος

Δευτέρα 4/3

Κοζάνη-Ηρακλής
Αιολικός-ΑΕΚ Β
Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ Β
Μακεδονικός-Καμπανιακός
Νίκη Βόλου-ΑΕΛ
Αναγέννηση Καρδίτσας-Απόλλων Πόντου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x